Tip: Het bucketlist boek

Alles uit je leven halen klinkt als een mooi doel, maar hoe je dat bereikt is de grote vraag. Voor velen is het maken van een bucketlist het antwoord. De bloggers van Verrassend Genoeg schreven bij elkaar al tien(!) keer eerder over een bucketlist. Van onze eigen bucketlists naar hoe je een bucketlist nu het beste kan maken. Vandaag voeg ik er nog een artikeltje aan toe. Mijn tip: het bucketlist boek.

Nu bestaat dit boek natuurlijk al even, toch heb ik hem nu pas gekocht. Eerst vond ik namelijk dat ik prima alles zelf kon bijhouden. Toch ging ik deze week overstag en kocht dit leuke boekje. Met deze gebundelde versie, die ook direct een stuk netter is, kreeg ik toch meer inspiratie en motivatie om er mee aan de slag te gaan. Sommige dingen ga ik binnenkort al doen, anderen heb ik al gedaan. Er zijn vooral heel veel dingen die ik anders niet had verzonnen.

bucketlist boek

Met een paar stiften in de aanslag heb ik hokjes gekleurd van dingen die ik al heb gedaan. Terwijl ik door het boekje bladerde met 500 dingen die je gedaan moet hebben, merkte ik op dat er veel meer dingen zijn die ik graag nog eens zou willen doen. Het gaf mij zo veel inspiratie voor mijn eigen lijst! Allemaal dingen die ik zelf nog niet had bedacht. Gelukkig kun je alle ideeën ook direct opschrijven achterin. Daar zijn enkele pagina’s vrij gehouden om zelf toevoegingen op te schrijven.

Zelf ben ik super blij met dit boekje bomvol goede ideeën. De zelfverzonnen lijst achterin wordt steeds langer en het is dan ook een mooie aanwinst voor mijn boekenkast.

Hebben jullie al een eigen bucketlist?

bron afbeelding: mmke.nl

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “Tip: Het bucketlist boek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*