4 x Pantalons met print

Pantalons, voor veel verschillende gelegenheden ideaal: ze zijn netjes, hip en kleden mooi af. Genoeg redenen dus om er veel te verzamelen! Hier vind je een overzicht van 8 leuke pantalons mét toffe print.

#1 Nieuwe bloemen voor een verfrissende look
Mooie bloemen, voor elke situatie een goed idee! Vrolijk, netjes en maken je outfit niet zo saai. Met deze broek kan je weer met een gerust hart van huis. Leuk te combineren met effen kleuren, of print op print!

#2 Blauw met witte stippen
Ben je op zoek naar een pantalon die qua kleur niet zo opvallend is, maar wel weer opvallend wordt als je er lang naar kijkt? Dan is deze broek van Steps vast een goed idee! Door zijn diep blauwe kleur oogt ‘ie rustig, maar als je je op de stippen concentreert, word je weer getriggerd! Leuk als je wil dat je broek het opvallende item is van je outfit!

#3 Natuurlijke look
Mocht je een natuurlijke look willen creëren, dan zou je je eens aan deze pantalon met bladeren kunnen wagen! Wat korter qua lengte, dus ideaal voor dit warme weer!

#4 Onderstreep je dag
Zin in een casual look vandaag? Ga dan voor deze pantalon met strepen van Zara! Lekker makkelijk, maar toch even anders dan effen!

Welke pantalon is jouw favoriet?

Author Description

One Response to “4 x Pantalons met print”

  1. […] Je bent met een jumpsuit onderscheidend, stoer en toch chic. Geen fan van de jumpsuit? Een pantalon met print kan ook heel feestelijk […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*