5x De mooiste kerstoutfits

Oh jongens, ik leef al ruim tien dagen in een soort euforische staat. Slaat helemaal nergens op, maar het idee dat Kerstmis en Oud & Nieuw binnen handbereik zijn, maakt mij gewoon blij. Het idee dat het daarna januari is, maakt me uiterst somber dus daar gaan we het nog maar even níet over hebben.

Kerst dus. Gezelligheid, lekker eten, spelletjes en fijne feestjes; dat staat er op het programma. En dat gaat natuurlijk allemaal gebeuren in een outfit waar iedereen jaloers op zal zijn. Oké grapje, maar wel een mooie outfit die niet iedere dag wordt gedragen. Het mag namelijk allemaal wel ietsje aka een pondje meer zijn met de feestdagen. Hoewel dat pondje meer er sowieso wel gaat komen met de grote hoeveelheid lekker eten. C’est la Noël vie, over tot de outfits:

Schermafbeelding 2015-12-10 om 10.12.25

VILA 39,95 | Schoenen verkrijgbaar bij Invito | Jumpsuit 49,95 | Navy 89,95 | Jumpsuit 39,95 | Glitterjurk 84.95 | Pump 29,95

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Invito

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

4 Responses to “5x De mooiste kerstoutfits”

 1. Dat laatste jurkje ziet er echt super mooi uit! -x-

 2. 10/12/2015

  BySilke Reply

  Ooh, wat een leuke dingetjes! In de Kerstvakantie moet ik helaas studeren, maar ik kan ook niet wachten om me op Oudejaar helemaal uit te dossen, hihi.

 3. 10/12/2015

  Nesrin Reply

  Heel mooi en chique. Ik wil nog steeds een ugly kersttrui van Lidl scoren maar deze overal uitverkocht ;-) hahaha

 4. 14/12/2015

  Julie Reply

  Die laatste outfit is zoooo mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*