CLUSE La Garçonne Rose Gold Womens CL60003

Als nuchtere Drent trots zijn op wie je bent? No way. Maar zelfvertrouwen ontwikkel je door de jaren heen, door vallen en opstaan, ervaringen en grenzen verleggen. En surprise: het leven is een stuk leuker wanneer je blij bent met jezelf! Het nieuwe La Garçonne horloge van CLUSE is stoer, elegant en staat voor zelfvertrouwen. En inmiddels kan ik mij daar heel goed in vinden.

CLUSE La Garconne Rosé Womens CL60003 Watch Review

Door de jaren heen heb ik nogal wat horloges verzameld. Ik vind het een van de mooiste accessoires en bovendien lekker praktisch, want de tijd speelt toch altijd een belangrijkere rol dan we eigenlijk zouden willen. La Garçonne is anders dan andere vanwege de vorm, vierkant in plaats van ‘doorsnee’ rond. En daarmee straalt het horloge direct een andere vibe uit. Stoer, elegant en no nonsense. Precies de eigenschappen die ik tegenwoordig zo waardeer. En volgens mijn lief ook exact wat bij mij past.

Vol zelfvertrouwen

Ik ben een kat uit de boom kijker, sta liever niet vol in de spotlights en ben nogal nuchter van mezelf. Niet altijd handig in de communicatie/marketing en harde wereld van fashion en door de jaren heen heb ik geleerd om mezelf niet weg te cijferen, wél je mening te verkondigen en bovenal: dat je er óók mag zijn. Wanneer je blij bent met jezelf, straal je dit ook uit en daar kan geen enkel kledingstuk tegenop. Zelfvertrouwen, een echte glimlach en een gezonde dosis zelfspot; dat zijn de ingrediënten voor een stralende jij. En een La Garçonne horloge van CLUSE om je pols. :)

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “CLUSE La Garçonne Rose Gold Womens CL60003”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*