De ideale outfit voor het thuiswerken

Inmiddels werken we (ik in ieder geval) al 7 weken vanuit huis. En eerlijk is eerlijk; het begint bij mij te wennen. Ik houd gewoon het normale werkritme aan, wandel tussen de middag en sluit rond 16.30/17u de computer af. Ritme aanhouden is juist in deze tijd erg belangrijk. Dus hup, gewoon die wekker om 7.30u en dan douchen en aankleden. Vooral dit laatste helpt mij echt om uit het ”hang” virus te blijven. Ik zit niet volledig opgedirkt achter de computer, maar trek wel elke dag een fijne outfit aan.

Als je de hele dag in je pyjama of joggingbroek rondloopt ben je eerder geneigd om op de bank te ploffen. Bovendien maak je ook minder snel een wandelingetje in de middag terwijl dit juist zo belangrijk is. Even frisse lucht, weg achter je scherm en je opladen voor de laatste paar uurtjes knallen. In deze blog deel ik mijn favoriete truien en loungewear met je zodat ook jij inspiratie hebt om je maandag aan te kleden in een comfortabele maar stijlvolle outfit!

Wollen truien

Ik heb een enorme truien verslaving. Ik vind het een van de fijnste kledingstukken en ik draag ze het hele jaar door. Het liefst zo zacht mogelijk, gemaakt van merinowol of alpaca. Je combineert ze met een skinny of boyfriend jeans, maar ook met een rok of over een jurkje is het een ideaal item. Mijn voorkeur gaat uit naar neutrale, aardse kleuren. Dit zijn mijn favorieten van de Bijenkorf:

American Vintage 130,- | Selected Femme 49,99 | Second Female 149,-

Sweaters en hoodies

Twee andere items die favoriet zijn dezer dagen zijn de sweaters en hoodies. Ik hou van een stoere, nonchalante outfit en het franse ‘je ne sais quois’ gevoel. Bovendien zit dit natuurlijk heel erg lekker en kan je er prima een t-shirt onder dragen want op warme dagen zijn laagjes wel zo prettig. De hoodie van Daily Paper is een van mijn favorieten.

En als die werkdag dan eindelijk voorbij is, is het tijd voor loungewear! Een lekkere loungebroek en sweat vest zijn perfect voor een avondje netflixen. Ook heel fijn: chillen in je sportlegging of yogabroek. En dan gewoon een keertje niet om te gaan sporten maar omdat het zo lekker zit. Wel beloven dat je je de volgende dag weer aankleedt he?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “De ideale outfit voor het thuiswerken”

  1. 01/05/2020

    Vanessa Reply

    Het werkt inderdaad een stuk productiever als je je gewone kleren aantrekt. Ik draag graag een trui en jeansbroek als ik thuis moet werken. Als ik niet de deur uit moet, vind ik een joggingbroek wel heel chill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*