De leukste regenjassen

Herfst betekent kou en regen, en regen betekent snel een leuke regenjas vinden! Heb je al een jas die waterdicht is en een capuchon heeft? Handig! Maar voor het geval je nog niks regen-proof aan de kapstok hebt hangen, heb ik hier wat leuke opties voor je bij elkaar gezocht!

Kleur en fleece in één
Zin in kleur én warmte? Ga dan voor dit leuke jack! Een mooi design met felle kleuren en een fleecejack aan de binnenkant dat je eraf of eraan kunt ritsen. Hoe handig! Ook als het nóg kouder gaat worden komt dit jack dus van pas. Fijn!

Teddyvoering
Als het koud en nat is is het heerlijk om een langere jas te hebben, die tot halverwege je bovenbeen komt. Ik heb een voor je gevonden die ook nogeens een teddyvoering heeft, waarmee je goed bedekt bent en heerlijk voor de regen kunt wegkruipen in je jas! Je shopt ‘m hier bij wehkamp.

Lang en getailleerd
Oef, regenjassen vallen gauw lomp, maar deze jas is elegant en heeft een mooi diep kleurtje. Loop jij er mooi bij deze herfst?

Opvallend naar buiten
Zin om even goed op te vallen? Deze regenjas heeft drie kleuren, is mooi lang en mooi dun. Je kan hem dus makkelijk meenemen, ook naar een weekendje weg of op reis! Kijk hier voor deze leuke optie!

Blauw met strepen
Wil je graag een jas met een leuk patroon die niet al te opvallend is? Deze jas met blauw en witte streepjes valt niet te erg op, maar geeft toch iets extra’s aan je look!

Welke jas shop jij? Laat ons weten met welke jij naar buiten gaat!

Author Description

No Responses to “De leukste regenjassen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*