NEW IN: Fjallraven rugzak

In het weekend trek ik er vaak op uit en de fiets, benenwagen en trein zijn daarbij mijn favoriete vervoersmiddel. Ik ga regelmatig naar vrienden in Zwolle, Haarlem of Amsterdam en dan is het wel zo fijn om het een en ander mee te nemen. Een tijdschrift of boek mag wat mij betreft niet ontbreken want een treinreis gaat op die manier 2x zo snel. Ook mijn Dopper is een must en aangezien ik altijd zin heb ik eten, zit er ook altijd iets lekkers (en gezonds) in mijn tas.

Fjallraven rugtassen

Oké, enorme inleiding, maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat een praktische tas wel zo gemakkelijk is als je veel op pad bent. Die leren handtas is misschien wel erg mooi, maar wel vrij onhandig in haar gebruik. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele toffe rugtassen! Het merk Fjallraven heeft mij echt verrast met hun toffe modellen en misschien nog wel belangrijker: het grote aanbod in kleuren. En niet zomaar kleuren want de namen ”Deep Forest” ”Super Grey” ”Sky Blue” en ”Frost Green” verklappen al dat er echt is nagedacht over het uiterlijk van de tas.

Er is écht over nagedacht

Een stoere maar ook makkelijk te combineren rugtas die ook nog eens bijzonder prettig is in gebruik doordat het een ruim voorvak met rits heeft en het grote vak is opgedeeld in twee waardoor je een beetje orde houdt. Wel zo handig als je vlug je OV moet zien te vinden. De Fjallraven rugzak heeft tevens ruimte voor je Dopper aan de zijkant zodat je direct bij je waterfles kunt. Handiger dan handig dus!

Op avontuur

De eerste echte reis voor mijn nieuwe Fjallraven tas staat al gepland, want over drie weken vliegen we naar Maleisië en Borneo voor 3.5 week avontuur. Een rugzak komt dan helemaal perfect van pas, omdat we de jungle van Borneo gaan combineren met de westkust en eilanden van Maleisië. Het liefst verkennen we de omgeving op de scooter en onze ervaring leert dat een mini backpack dan erg prettig is. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vliegreis waarbij ik altijd veel te veel handbagage meesjouw. Ja knappe Fjallraven, je komt als geroepen.

fjallraven rugzak

fjallraven rugzak  

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “NEW IN: Fjallraven rugzak”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*