Ik ga op vakantie en neem mee

Yessss! Nog een dagje werken en dan vlieg ik vrijdagochtend naar het zonovergoten Mallorca. Heerlijk om nog even er tussenuit te gaan, vooral omdat ik steeds heb moeten toekijken hoe de rest wegging, genoot en terugkwam. En nu ben ik zelf aan de beurt! Samen met vriendin S. een weekje niets anders dan zon, zee, zwembad, strand en terras. Precies wat een mens nodig heeft. Maar nu komt natuurlijk weer de vraag; wat neem ik mee?

Vooral veel jurkjes, want dat is mijn huidige verslaving. Van de off shoulder variant tot een gestreepte en een zwarte slip dress die zowel voor overdag kan, als een avondje uit. Daarnaast natuurlijk ook mijn favoriete Levi shorts, Birkenstock slippers, jumpsuit en bikini’s. Oh en een flamingo band mag ook niet ontbreken omdat de kans aannemelijk is dat ik meer tijd doorbreng ín het water dan aan wal.

ik ga op vakantie en neem mee

Jurk 49,95 | Off shoulder 34,95 | Cluse horloge 89,95 | Slip dress 39,95 | Shorts 59,95 | Bikini 17,50 | Birkenstock 74,99

Benieuwd naar mijn vakantiebelevingen? Volg mij op Instagram @ninaanouk en ik houd je op de hoogte.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Ik ga op vakantie en neem mee”

  1. 24/08/2016

    Anna Reply

    Hele gave items! En alvast veel plezier op vakantie. :)

  2. 24/08/2016

    sammie Reply

    Oh heerlijk, alvast een fijne vakantie ;) Ik vind de lange jurk erg leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*