Trend: zwarte jacquard jurk

De lente is eindelijk hier en dat betekent dat de dagen langer en warmer worden, iedereen weer wat optimistischer wordt en dat je weer de mooie zachte en lichte kleurtjes mag gaan dragen! Heerlijk, want er is zoveel kleding in mijn kast verstopt die ik nu weer naar voren mag gaan halen. Passend bij de lente; de kleurtjes geven me een goed gevoel. Nu is het wel zo dat ik doorgaans geneigd ben om snel donkere kleuren te kopen. Door deze te combineren met mijn typische lente-kledingstukken, maak ik er toch een vrolijk alternatief van!

Laatst was ik bij de Zara en vond ik dit mooie jurkje. Hij beviel me wel; hij is zwart en kleedt mooi af, heeft toch een net mouwtje en heeft ook een fijne lengte! Ik was direct enthousiast! Zonder het kledingstuk te passen liep ik ermee naar de kassa. De juiste maat, een fijne vorm; dat kon niet missen. Thuis bleek inderdaad dat ik het goed pas. Nu was er toch nog een puntje om over na te denken; hij is zo donker, dat het niet direct de vrolijkheid van de lente meeneemt.. Tijd om te combineren dus!

jacquard jurk

Na wat geschuif in mijn kledingrek en het tevoorschijn toveren van mijn sieraden doos, kwam ik erachter dat ik er toch een vrolijk geheel van kan maken. Een vrolijk blauw of roze jasje, oorbellen die het jurkje ‘ophalen’ en een mooi kleurtje op mijn nagels zorgen voor een lichter en positiever ogend geheel. Klaar voor de lente dus ?

Wat is jouw favoriete item voor de lente?

Bron beelden: ZARA

Author Description

No Responses to “Trend: zwarte jacquard jurk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*