Leuke accessoires die iedere vrouw wilt hebben

Wij vrouwen krijgen maar geen genoeg van accessoires. Of dit nu gaat om schoenen, tassen of sieraden, we breiden onze persoonlijke collectie maar al te graag uit. Zeker voor als je op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau, valt er zeker binnen deze categorie wel iets leuks te vinden. Toch zijn er onwijs veel accessoires waar je uit kunt kiezen, wat de keuze misschien juist nóg moeilijker kan maken. Daarom vertellen wij je graag met welke accessoires je iedere vrouw blij kan maken!

Sieraden

Als het gaat om sieraden, bedoelen we vooral minimalistische sieraden. Deze schattige en minder opvallende sieraden maken een outfit helemaal compleet. Dit kunnen dunne gouden ringetjes zijn, maar ook een simpel zilveren kettinkje of een horloge. Het voordeel van deze sieraden is dat ze nooit uit de mode raken en heel makkelijk te combineren zijn met andere accessoires. Het trekt niet alle aandacht, waardoor je ze bij elke gelegenheid kunt dragen. Hiernaast geven minimalistische sieraden een klassieke en elegante uitstraling, iets waar elke vrouw van houdt!

accessoires

Key & phonecord

Hier zul je misschien niet meteen aan denken, maar een cord is weer helemaal in de mode. Denk bijvoorbeeld aan een keycord van Keycord-Lanyard of een phonecord. Het is eigenlijk letterlijk een koord waar je je sleutels of je telefoon aan kunt hangen. Op deze manier heb je je handen vrij en raak je niet in paniek als je even je sleutels of telefoon niet kunt vinden in je tas. Deze koords zijn verkrijgbaar in leuke felle kleurtjes of bijvoorbeeld met verschillende printjes. Zodoende wordt het koord een onderdeel van de outfit en kan deze niet ontbreken in de meest gewilde accessoires bij vrouwen op dit moment.

Tassen

Uiteraard kunnen tassen niet ontbreken in het rijtje met meest gewilde accessoires. Het komt maar zelden voor dat een vrouw beschikt over ‘maar’ één tas. Je hebt namelijk voor elk doel en elke gelegenheid wel een apart soort tas. Zo neem je bijvoorbeeld een clutch of klein heuptasje mee als je naar een festival gaat en kies je voor een grotere schoudertas, bijvoorbeeld een Michael Kors tas, als je gaat shoppen of een dagje erop uit gaat. Naast het praktische gedeelte verzamelen we het liefst tassen in zo veel mogelijk kleurtjes, bestaande uit verschillende materialen en printjes. Zo kan iedere tas wel bij een bepaalde outfit gedragen worden en maakt de tas dus ook deel uit van de gehele outfit. 

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Leuke accessoires die iedere vrouw wilt hebben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*