LOOCKS double, looks good

Poppen waren vroeger mijn lust en leven. Samen met zuslief waren we de hele dag met onze poppen, maxi cosi’s en luiertassen in de weer. Mede daarom was ik ook zo enthousiast over het concept LOOCKS. Een kledingmerk voor kinderen met een identiek kledingstuk voor de pop. Om in dit digitale tijdperk spelen weer te bevorderen. Ik ben een groot voorstander!

In een wereld waarin digitaal en online steeds meer plek innemen, is LOOCKS ontstaan. LOOCKS is een kinderkledingmerk waarbij spelen en plezier voorop staat. Op een trendy manier identieke kledingstukken ontwerpen voor kind en pop, dat is het uitgangspunt met als resultaat stijlvolle, identieke setjes van hoge kwaliteit. Door de combinatie van hoogwaardige materialen zit LOOCKS fijn en voelt het zacht aan zonder te kriebelen. Leuk om weg te geven, nog veel leuker om te krijgen!

rozetrui-300x300beigetrui-300x300 blauwgestreepttrui-300x300
LOOCKS benadrukt het belang van spelen met poppen, voor het plezier van het kind, maar tevens voor de ontwikkeling. Het spelen met poppen helpt het kind de zintuigelijke en motorische vaardigheden te ontwikkelen in de eerste levensjaren. Daarnaast helpt het kinderen om zich sociaal en emotioneel te ontwikkelen. Kinderen gaan een emotionele band aan met de pop en op deze manier leren ze al op jonge leeftijd met hun gevoelens om te gaan.

De kleding is op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd in de EU door een gerenommeerde breifabrikant uit Nederland. De pasvorm maakt het mogelijk dat het lange tijd meegaat; eerst als jurkje, later als tuniek. In vijf verschillende ontwerpen verkrijgbaar, maar altijd samen met exact hetzelfde kledingstuk voor de pop. Vier ontwerpen voor meisjes, en één unisex ontwerp om jongens (en beren!) niet uit te sluiten. Een setje waar het kind lange tijd plezier van heeft. Samen spelen wordt alleen maar leuker!

Verkrijgbaar via de webshop loocks.eu, voor 39,95 per setje.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

5 Responses to “LOOCKS double, looks good”

 1. 10/11/2014

  Judith Reply

  Awh wat leuk! XO

 2. 10/11/2014

  Diana Carlton Reply

  Ah, wat onwijs schattig! Nu speelt mijn zoon niet met poppen en niet met beren, maar als ik een dochter zou hebben is dit toch wel heel erg aandoenlijk.

 3. 10/11/2014

  Northflix Reply

  Oh, wat een schattige items!
  Echt té leuk!

 4. 10/11/2014

  Mama van Vesper Reply

  mooi, ik ga eens kijken op de site!

 5. 11/11/2014

  Amélie Reply

  Super cute! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*