Mijn cadeautip: Isabel Bernard

De feestmaand staat voor de deur en dit jaar hebben we daar meer behoefte aan dan ooit. Positieve energie, het binnenshuis extra gezellig maken en even extra stil staan bij alles wat we wel hebben en kunnen. Ik kan niet wachten tot we de kerstboom in huis halen en het versieren kan beginnen. Juist dit jaar vind ik het nog belangrijker om je liefde en waardering uit te spreken naar je dierbaren. Met lieve woorden maar ook met een dierbaar cadeau.

Iedereen jaar is het weer een hele opgave om een verlanglijstje te maken of (en misschien is dit nog wel veel moeilijker) zonder specifieke wensen op jacht voor dat perfecte cadeau voor je vriendin, moeder of zus die het zo verdient.

Isabel Bernard

Ik heb onlangs het merk Isabel Bernard ontdekt en ben fan. De sieraden zijn gemaakt van 14 karaat echt goud dus je weet zeker dat ze lang mooi blijven. Mijn lijstje stroomt vol met items van dit elegante merk en ik weet waar ik het zoeken moet voor de lieve vrouwen om mij heen. Ik deel vandaag mijn favoriete items van dit merk met je.

Initial Collier

Een cadeau met een persoonlijke touch verzinnen voor een ander is vaak lastig. Maar met een initial collier zit je altijd goed. Het is een heel klassiek item en hoe fijn is het om de initialen van je geliefden bij je te dragen op een subtiele, eenvoudige manier? Ik zet zo’n ketting zeker op mijn lijst, met de letter van onze zoon die we in december verwachten.

Minimalistische armband

Ik ben dol op strakke vormen en lijnen. Isabel Bernard lijkt hier gelukkig ook van te houden en de fijne armbandjes zijn bij mij favoriet. Er is veel keuze voor een gouden armband dames. Ik koos voor de Belleville Jade met een gouden staafje. Extra leuk aan dit sieraad: je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Met kerst een mooie armband gekregen van je lief? Breid je collectie uit met een bijpassende ketting of ring op je verjaardag!

Kalfslederen tas

Al eerder benoemde ik de mooie kwaliteit van de sieraden, maar Isabel Bernard is meer dan dat. Zo heeft ze ook prachtige tassen in haar assortiment, gemaakt van kalfsleer dus heerlijk zacht en met een lange levensduur. De tassen worden gekenmerkt door goudkleurige details waardoor ze perfect matchen met de mooie sieraden. Ik koos voor een beige crossbody waarin alles mee kan wat je nodig hebt: portemonnee, zonnebril, sleutels, paspoort en een lipstick.

En nu ben ik reuze benieuwd: welk item zie jij het liefst terug onder de kerstboom (of in je schoen, als je heel lief bent geweest dit jaar)?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Mijn cadeautip: Isabel Bernard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*