Mijn favoriete voorjaarsitems

Het wordt de hoogste tijd dat mijn kledingkast (hallo heel veel dikke truien) meer plek gaat maken voor de voorjaarsgarderobe. Ik heb heel veel zin om de boel eens flink op te ruimen én plek te maken voor nieuwe items. Onlangs heb ik online geshopt bij OTTO en deze drie items vormen de basis voor mijn voorjaarsgarderobe. Wat mij betreft basics die iedereen in de kast moet hebben. Ideaal dat je ze heel makkelijk kunt combineren, want zo zijn ze ook op avonden dat het flink afkoelt goed te dragen (met een van die dikke truien van hierboven).

1. Levi’s 501 shorts

Ja, dit is dus mijn absolute zomer musthave. Ieder jaar weer en ieder jaar verwelkom ik wel een nieuw exemplaar, want uiteindelijk zijn dit de shorts die ik het liefst altijd aan heb. De 501 shorts van Levi’s zijn lekker retro, hebben een perfecte pasvorm en zorgen voor dat instant zomergevoel. Flip flops eronder, basic wit shirt aan, Rayban op en niets meer aan doen!

 2. De wikkeljurk

Ik was nooit zo van de jurken, maar ik heb zo’n idee dat daar deze zomer verandering in gaat komen. Het jurkje dat ik draag is van OTTO, zij hebben nog veel meer leuke wikkeljurkjes in het assortiment. Het is een luchtig jurkje en door het model ook een beetje vintage. Ik combineer het met sneakers om er toch een stoere touch aan te geven en als het nog een beetje fris is, kun je ook prima naar buiten met een trui of biker jacket erover.

3. Good old Converse

Raken ze ooit uit de mode? Laten we hopen van niet en al zou het gebeuren, dan nog zijn de gympen bij mij áltijd welkom. Ze lopen zalig, staan overal goed bij en ze zijn in tegenstelling tot leren sneakers, lekker fris. Ik koos voor het eerst in jaren weer eens voor een hoger model. De witte kleur blijft bij mij favoriet, al is het alleen maar omdat je benen dan straks twee keer zo bruin lijken. ;)

Verder staat er nog hoog op mijn wensenlijstje: een mooie jurk voor de twee bruiloften die we de deze zomer hebben, mooie leren sandalen en een wikkelrok (ja zie, ik ben echt om!). Ik probeer al een tijdje voor kwaliteit te kiezen in plaats van kwantiteit en dit bevalt mij heel goed. Ik koop items die meerdere seizoen meegaan, gemaakt zijn van fijne en duurzame stoffen en waar ik blijer van wordt dan ”het zoveelste H&M ding”.

Ben jij ook al druk met je zomergarderobe?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Mijn favoriete voorjaarsitems”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*