Mijn nieuwe Michael Kors horloge

Als er een accessoire is die ik iedere dag trouw om doe, is het een horloge. Ik kan niet zonder, klok kijken doe ik namelijk nog steeds old school en dat wil ik ook nog heel lang zou houden. We kijken al vaak genoeg op die telefoon en bovendien is een horloge veel meer dan dat. Het is een accessoire dat iedere outfit net dat beetje extra geeft. En mijn nieuwe exemplaar van Michael Kors doet dat helemaal!

Fan van goud

Sowieso ben ik fan van gouden accessoires. Niet in de categorie ‘kitch’ en ‘ekster’, want het moet wel subtiel en stijlvol blijven. Helemaal met een zongebruinde huid vind ik gouden sieraden prachtig. Minimalistisch en vrouwelijk hebben daarbij mijn voorkeur.

Mijn nieuwe Michael Kors horloge past daar perfect bij, want het ontwerp is strak en eenvoudig met een paar opvallende details. Zo heeft de secondewijzer aan het uiteinde een pijltje en hebben de 12 getallen geen cijfers maar een streepje met een heel klein diamantje. Ik combineer het horloge met mijn vijf ringen die mijn heel dierbaar zijn (want gekregen van mijn ouders op belangrijke momenten in het leven) en twee minimalistische gouden armbandjes die ik van mijn vriend heb gekregen. Zo draag ik mijn dierbaren altijd dicht bij mij.

michael kors horloge michael kors horloge

Tijd is kostbaar

Een horloge is voor mij tevens een herinnering aan de kostbare kant van tijd. Ik kan er soms niet bij hoe snel de tijd gaat en besef mij steeds vaker dat het zo belangrijk is om je tijd goed te besteden. Dus aan een baan die je leuk vindt, een relatie waar je blij van wordt, een huis waar je je thuis voelt en met vrienden en familie die je gelukkig maken. Tijd is kostbaar en een horloge is voor mezelf een reminder om te genieten van de dingen die je doet.

Het merk zelf

Eerlijk is eerlijk; ik dacht bij Michael Kors altijd aan veel bling bling en het was geen merk dat ik bij mezelf vond passen. Tot ik dus ontdekte dat het eigenlijke hele vrouwelijke, elegante items heeft. Of zoals Michael Kors het zelf omschrijft: casual chic, maar met een tijdloze elegantie. Amen!

Naast mooie sieraden, is de Michael Kors tas erg populair. Ook de tassen staan bekend om hun elegante en luxe uitstraling. Mooie kleuren, allemaal volgens de laatste trends uiteraard, en ook bij de tassen wordt veel aandacht besteed aan details. Bijvoorbeeld door middel van een klein slotje. It’s all in the details!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Mijn nieuwe Michael Kors horloge”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*