NEW IN: geruite jas

Met het oog op het voorjaar, januari is ten slotte al bijna ten einde, vond ik het hoog tijd voor nieuwe spring items. Met veel wit, pasteltinten en licht hoop ik het zonnetje alvast in huis en mijn kledingkast te halen. Vandaag werd ik verblijd met mijn nieuwe spierwitte Adidas Hu sneakers en afgelopen week kreeg ik een hele gave geruite jas binnen voor het voorjaar.

De grote ruit is een van mijn favoriete prints op het moment en deze jas past daar perfect bij. Met mijn favoriete baby blauwe trui eronder kan ik de jas al prima aan op deze zachte winterdagen. Wel zo fijn, want geduld hebben is niet mijn sterkste punt. Tijd voor het weekend! Vanavond ga ik oppassen op mijn liefste nichtje dus dat wordt knuffelen tot de max. De rest van het weekend hebben we nog weinig plannen, maar lekker eten, samenzijn en gezelligheid staan ongetwijfeld centraal. Happy weekend!

geruite jas

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “NEW IN: geruite jas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*