New in: Valenta portemonnee

Het leven is voor chaotische mensen af en toe een behoorlijk rommelig feestje. Ik spreek immers uit (nare) ervaring. Regelmatig ben ik pasjes, geld, mijn telefoon en daarmee ook bijna mezelf kwijt. Orde creëren is niet altijd even makkelijk, maar sinds vorige week gaat mij dit een stuk beter af. Ik ontving namelijk een Valenta portemonnee van GSMpunt.nl waarin zowel mijn pasjes als mijn iPhone een overzichtelijk plekje hebben. 

valenta portemonnee

Groot voordeel is dat de portemonnee volledig van leer is en een heel stijlvol uiterlijk heeft. Hierdoor dient hij ook zeker als mooie accessoire en dat maakt het al een stuk makkelijker om hem dagelijks bij mij te dragen. Mijn iPhone past er prima in wat mij erg goed uitkomt wat nu kan ik haar altijd vinden en ze wordt beschermd tegen sleutels en al het andere prut in mijn tas.

GSMpunt.nl is een webshop met een heel groot assortiment aan telefoon- en tablet accessoires. Zo bieden ze ruim 10.000 producten aan waaronder batterijen, telefoonhoesjes, cases, headsets en meer. Groot pluspunt van deze website is de snelle service. Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis en was keurig verpakt. De site is overzichtelijk en heeft voor ieder wat wils. Ze vertegenwoordigen onder andere accessoires als HTC One M9 Hoesjes, Huawei Ascend P8 Hoesjes en Samsung Galaxy S6 Hoesjes.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

8 Responses to “New in: Valenta portemonnee”

 1. Wat een leuke portomonee <3

 2. 13/05/2015

  Marleen Reply

  Wauw, hij ziet er prachtig uit! Ik ben momenteel nog op zoek naar mijn perfecte portemonnee, maar er is ook zoveel keuze!

  • 13/05/2015

   Anouk van Eldik Reply

   Dank je wel! Jaaa, moeilijk kiezen dan he. Wel een fijn luxe probleem uiteraard. ;)

 3. 13/05/2015

  Léonie Reply

  Wat handig dat je nu alles makkelijk in één ding kan stoppen. Dit is echt iets voor mij!

 4. 13/05/2015

  Lisa Reply

  Echt een geweldig, luxe exemplaar! Lekker groot ook.

 5. 13/05/2015

  Nesrin Reply

  Mooie portemonnee en een heel fijn formaat.

 6. 13/05/2015

  Chahrazad Reply

  Wat een leuke portemonnee!

 7. 14/05/2015

  bymarlayne Reply

  Echt een prachtige portemonnee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*