New in: Roze pantalon

Ben jij de winterse kleuren soms ook zo zat? Als ik nu weer in de winkels loop word ik er echt vrolijk van dat ik de eerste echte zomerse tinten al weer zie hangen. Vorige week was ik nog in Parijs en op de Champs-Élysées liep ik deze beauty tegen het lijf. Het klinkt als een cliché maar ik was opslag verliefd. Deze roze pantalon van de ZARA moest ik hebben.

Je snapt het al, niet meer in mijn maat te krijgen. Daarna nog een andere ZARA gecheckt, maar ook hier was de roze beauty volledig uitverkocht. Terug in Nederland heb ik hem direct besteld want ook hier is het al in verschillende maten uitverkocht. Toen ik mijn pantalon uitpakte, haalde ik mijn eigen zonnestraaltje in huis. Weg met de winter! Met dit juweeltje voel je je één en al zomer.

Het is nog al een uitgesproken exemplaar en je moet er natuurlijk van houden. Als je als echt girlboss deze roze kleurexplosie kunt rocken zou ik er zeker voor gaan. Leuk met een witte blouse straks in het voorjaar. Of nu met een zwarte coltrui bijvoorbeeld. Tijdens een presentatie of in tijdens de eerste zonnestralen op het terras.

Er hoort in de collectie ook nog een bijpassend jasje bij. Deze viel voor mij buiten mijn budget en vond ik persoonlijk iets too much voor mijzelf. Al denk ik dat met een neutrale make-up en een basic shirtje, ook de complete outfit heel gaaf zal zijn.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst. Zo zie je maar dat de aanhouder wint. Van de Champs-Élysées naar de lage landen. Misschien vind je het zelf allemaal wat overdreven, maar ik ben mega enthousiast over mijn nieuwe roze pantalon!

Lisa Marijke (85 Posts)

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb


Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “New in: Roze pantalon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*