De nieuwe schoenencollectie is binnen!

Ik kijk stiekem al even uit naar het nieuwe seizoen. De herfst vind ik heerlijk met haar mooie kleuren en gezellige avonden thuis met kaarsjes aan. Maar ook de mode van het najaar is iets waar ik naar uit kijk. Nu de nieuwe collectie binnen is bij Van Den Assem, kan ik mijn geluk dus niet op en ben ik meteen lekker aan het shoppen geslagen!

Sneakers, enkellaarsjes en stoere veterboots… Een heerlijke comfy look creëren die ook nog eens stoer en stijlvol is. En met mijn nieuwe enkellaarsjes van NIKKIE die ik kreeg rockt iedere outfit nóg iets meer.

Enkellaarsjes met hak

Met mijn 1.78m draag ik bijna geen hakken, terwijl ik het wel heel mooi vind staan. Een enkellaarsje met brede hak (wel zo fijn als je geen geoefende hakkenloper (?) bent) van zo’n 6 cm, daar werd ik direct blij van. Het laarsje is gemaakt van soepel leer, zowel de buiten- als binnenkant. De spitse neus zorgt voor wat extra allure en de gouden ritsjes maken het laarsje helemaal af. Een beetje rock ‘n roll maar zeker ook classy en vrouwelijk. I’m in!

Gouden combinaties

Ik combineer het laarsje het liefst met een skinny jeans en een oversized trui. Maar nu het nog zo’n graadje of 20 is buiten en ik natuurlijk niet kan wachten om mijn nieuwe schoenen te dragen, draag ik ze ook gewoon onder een jurkje. Een zomers (festival) lookje die ook prima naar kantoor gedragen kan worden.

Ben jij ook al lekker wezen shoppen in de nieuwe collectie? Kom maar op met die herfst!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “De nieuwe schoenencollectie is binnen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*