OOTD: Know your classics

Zaterdag word ik 24 jaar ‘oud’ en hoewel leeftijd natuurlijk maar een getal is, je zo oud bent als je je voelt én begin twintig nog lang niet bejaard is, voelt het toch weer een stuk volwassener. Niets mis mee trouwens want ik vind het bijzonder prettig dat de onzekere tienerjaren voorbij zijn. Ik weet inmiddels beter wie ik ben en wat ik wil en dat is óók (heel) wat waard. 

Raar trouwens dat ik altijd een inleiding typ die weinig te maken heeft met waar ik naar toe wil, maar laten we dat maar ‘creatieve vrijheid’ noemen. Ofzoiets. Waar ik eigenlijk naar toe wilde; ik weet ook beter wat mijn stijl is en kies steeds vaker voor klassieke items. Vaak net even iets duurder, maar naar mijn idee ook een stuk waardevoller omdat je ze vaker draagt én ze langer mee gaan.

Mooie sieraden erbij en die witte blouse is zeker niet saai. Lace bra eronder en die witte blouse is zeker niet degelijk. Know your classics, dat was mijn boodschap!

Schermafbeelding 2017-03-07 om 10.31.27

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “OOTD: Know your classics”

 1. 08/03/2017

  Anna Reply

  Alvast een hele fijne verjaardag :)! Super mooie look! Inderdaad heel classy, I like it!

 2. 08/03/2017

  Lotte Reply

  Erg mooi! Ik hou van klassiek.

 3. 09/03/2017

  Girls-things Reply

  Mooie outfit! Hele mooie blouse en de sieraden staan er mooi bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*