OOTD: Voorjaarskriebels

De temperaturen laten het nog niet echt toe, maar meteorologisch gezien duurt het niet lang meer voordat de lente begint. Ik heb mijn kledingkast eens kritisch onder de loep genomen en kwam tot de conclusie dat er meer (pastel)kleuren en printjes bij mogen voor de lente/zomer 2018. En met de komst van mijn nieuwe blazer kan ik alvast een item aan mijn gekleurde garderobe toevoegen!

Kleuren zijn normaal gesproken niet zo mijn ding, maar wanneer we het hebben over zalmroze en ongeveer alle pasteltinten maak ik graag een uitzondering. Toen ik deze blazer tegenkwam was het dan ook liefde op het eerste gezicht. De mouwen zijn driekwart en dat vind ik erg leuk voor het voorjaar. Net even anders. Bovendien geeft de bloemenprint deze blazer net even die stijlvolle twist.

Ik tel alvast de dagen af tot maart (nog maar twee!) en kijk reikhalzend uit naar de eerste echte lentedag. En mijn verjaardag op 11 maart, want ook al word ik een kwart eeuw oud, ik geloof dat die verjaardagskriebels nooit helemaal verdwijnen.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “OOTD: Voorjaarskriebels”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*