Het weekend in met Pamela Reif for Hunkemöller

Inmiddels werk ik alweer 1.5 jaar bij mijn huidige werkgever. Een behoorlijk drukke baan en ik vind het dan ook heerlijk dat ik de keuze heb gemaakt om 32 uur te werken. Op donderdagavond begint voor mij het weekend al en dat waardeer ik enorm. Niks moet & alles mag! Afgelopen week werd ik verrast met een wel heel mooi pakketje en nu vier ik het weekend samen met Pamela Reif for Hunkemöller. 

Luie ochtenden zijn favoriet

Uitslapen hoort er natuurlijk een beetje bij. Normaal gesproken gaat mijn wekker om 6.45u en op mijn vrije dagen probeer ik dan ook altijd een beetje extra slaap te pakken. Sowieso zalig om uit jezelf wakker te worden en niet van een vervelende wekker. Even Instagram en Pinterest checken in bed voor wat fijne beelden en dan trek ik mijn badjas aan om koffie te zetten beneden.

Pamela Reif for Hunkemöller

Tijdschrift of krant erbij, verse koffie en even rustig wakker worden zonder meteen drukte om je heen. Zalig! Vorige week verraste Hunkemöller mij met een prachtig pakketje: een pyjama en kimono van de nieuwe Pamela Reif for Hunkemöller collectie. Een collectie met hele mooie items, romantische setjes en prachtige details. Ik werd direct verliefd op de prachtige kleuren en ben heel blij met mijn nieuwe aanwinsten. Perfect voor de luie ochtenden in het weekend!

  

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Het weekend in met Pamela Reif for Hunkemöller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*