Rains Backpack van Duifhuizen tassen en koffers

Ik ben DOL op tassen en toen ik werd benaderd door Duifhuizen tassen en koffers voor een review, was de keuze gauw gemaakt. Online heb ik een hele zoektocht gehouden naar de allermooiste en leer mij kennen: dat duurt láng. Ik ben nogal kieskeurig, maar bij het zien van de Rains backpack was ik direct overtuigt. 

Al langere tijd was ik op zoek naar een fijne rugtas voor erbij. Mijn Herschel tas is ook favoriet, maar qua grootte meer geschikt voor een weekend weg dan wanneer je even de stad in gaat of een dagje erop uit. Omdat ik bij rugzakken toch gauw nog het gevoel krijg van ”brugpieper” vind ik het belangrijk dat de tas strak en stijlvol is. Een iets volwassener exemplaar, die past bij je huidige leeftijd zeg maar. ;)


De tas van het merk Rains is, hoe kan het ook anders, waterdicht. Bijzonder prettig voor de natte maanden in Nederland. Ik zit veel op de fiets en dan is het ook erg prettig dat je je niet druk hoeft te maken om of de inhoud wel droog blijft. Sowieso is de tas qua draagcomfort heel erg prettig en ondanks dat de tas niet heel groot oogt (yes, gelukkig geen lompe rugzak!) past er erg veel in.

rains backpack van duifhuizen tassen en koffers
Het uiterlijk is van de tas is minimalistisch en dat is ook direct de charme. Ook is de Rains backpack verkrijgbaar in heel veel toffe kleuren. Ik ging voor deze mooie kleur roze die ik combinatie met het zwart toch heel stoer is. Er zit een groot vak in de tas voor bijvoorbeeld een kleine MacBook of iPad. In de tas zelf zit ook nog een klein vakje met rits (handig voor je paspoort oid) en aan de achterzijde, tegen je rug aan, zit nog een vak met rits. Deze is vooral ideaal voor je telefoon en/of pinpas omdat je zo niet helemaal hoeft te zoeken in de tas zelf.

Jep, jullie horen het al: ik ben groot fan van de Rains backpack. Wat vinden jullie?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Rains Backpack van Duifhuizen tassen en koffers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*