NEW IN: Rarámuri sandals

Ik vind het altijd heel tof om nieuwe (mode)merken te leren kennen. Helemaal als deze een bijzonder verhaal hebben en het gaat om eerlijke en exclusieve producten. Onlangs maakte ik weer kennis met zo’n merk en als ik ergens enthousiast over ben, is delen uiteraard de volgende stap.

raramuri sandals

Rarámuri Sandals, de kans is groot dat dit je nog niets zegt. Het merk is ook pas net gelanceerd en hoewel het dus nog in de kinderschoenen staat, ziet het er uit om door een ringetje te halen. Het verhaal maakt het concept extra tof, want ontwerper Edel van Riet vertelde mij dat de sandaal geinspireerd is op de Mexicaanse Rarámuri stam waar hij enkele weken bij is ingetrokken.

Het sandaaltje bestaat uit een zooltje uit gerecycleerd leder dat gecombineerd wordt met een lint naar keuze om zo je eigen stijl te creëren. Ik ontving dus een paar sandalen met suède lint en koos daarnaast voor de Pink Parrot, een lint met zomerse print in de trendkleur pastelroze.

raramuri sandals

De materialen zijn prachtig en omdat je dus te maken hebt met een zool en linten, kun je je eigen model sandaal samenstellen. Enthousiast geworden? Neem zeker eens een kijkje op de site want eerlijke producten die zo stijlvol, uniek en veelzijdig zijn, verdienen het om gezien te worden!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “NEW IN: Rarámuri sandals”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*