Review: SevenBien Fashion

Nieuwe webshops ontdekken is altijd een feestje. Helemaal als deze mooie producten hebben voor een betaalbare prijs. Toen SevenBien mij benaderde was ik dan ook meteen enthousiast. Een goede service, snel (lees: de volgende dag) thuisbezorgd en gratis verzending vanaf 77 euro. Ik mocht een bestelling plaatsen en ben erg content met mijn nieuwe aanwinsten.

 aztec skirt detail aztec skirt pailletten
Een aztec rokje stond al lange tijd op mijn wensenlijstje en op deze was ik op slag verliefd! Hele mooie kleurencombinatie en een fijne afwerking.

bohemian maxi bohemian maxi skirt
Deze bohemian maxi rok gaat heel vaak gedragen worden, dat weet ik nu al. Perfect voor lange zomeravonden!

coated jeans
Tot slot nog twee fijne items die altijd van pas komen: een coated zwarte jeans en een sweater met heerlijke zachte binnenkant waardoor ik er zo ongeveer in leef in huis.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

6 Responses to “Review: SevenBien Fashion”

 1. 06/01/2015

  Denise Reply

  Lucky you!! Leuke items heb je uitgekozen! Ik ga even een kijkje nemen op hun webshop, ben benieuwd! x

 2. 06/01/2015

  Diana Carlton Reply

  De sweater is tof!

 3. 06/01/2015

  Cherel Reply

  Leuke items! Vooral de sweater vind ik erg tof.

 4. 23/11/2016

  Ilse Reply

  Hardstikke leuke laarzen besteld, 5 euro verzendkosten betaald omdat het net niet binnen de prijsklasse viel voor gratis verzending. Eenmaal binnen helaas niet mijn ding. Pakket retour willen sturen, moest ik nogmaals 6.95 betalen om het pakket terug te sturen. Als ik dit eerder had geweten had ik ze niet besteld. Zonde van mijn geld en tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*