Striplac van Alessandro

Als fervent nagellak gebruiker ben ik een tijdje terug begonnen aan Striplac van Alessandro. Hoewel de ervaringen naar gehoor verschilden heb ik er toch op gegokt om het starters pakket aan te schaffen. Even een investering (lees: 100 euro), maar wat mij betreft de moeite waard.

Hoewel ik al jaren met plezier mijn nagels lak, heeft Striplac mijn kijk op gewone nagellak wel enigszins veranderd. Ik had ondertussen een nagellakverzameling die mijn kamer uitgroeide, van de goedkope(re) Catrice tot de duurdere Sally Hansen. Hoewel deze laatste langer zou moeten blijven zitten bleef ik bijna om de dag bij lakken, want randjes en dergelijke vind ik vreselijk. Haalt de autist in mij naar boven.

Voor het aanbrengen van de Striplac moet je iets meer tijd en rust nemen dan de gewone lakjes. Je bent namelijk wel even bezig met het secuur aanbrengen van de twincoat (basecoat) en je kleurtje. De UV-lamp heeft steeds een minuut nodig om de laagjes te drogen. Na een half uurtje werk heb je er vervolgens heb je (althans ik) er in ieder geval minimaal een week lang plezier van. Geen randjes of dingen, dus de autist in mij blijft weg.

Een bijkomend pluspunt is dat je nagel een beschermlaagje heeft. Ze hebben dus beter de kans om te groeien en niet te scheuren/af te breken. Wanneer je het laagje er na ongeveer een week weer afstript (je pakt een hoekje en trekt het als een soort sticker weer van je nagel) heb je geen gedonder met stinkende removers. Oké, je nagel is misschien lichtelijk aangetast maar even polijsten en klaar is Klara.

striplac van alessandro

Author Description

One Response to “Striplac van Alessandro”

  1. 18/08/2015

    Iris Reply

    Wow, op de foto ziet het er prachtig uit! Ik ken het eigenlijk helemaal niet, ik ben dol op Essie nagellak en verder gebruik ik niks :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*