Trend: rain coat

Vorig jaar liep ik rond deze tijd in Denemarken en Zweden. Daar zag ik een trend die we nu een jaar later ook hier in Nederland terug kunnen zien. De rain coats! Zelf heb ik inmiddels dan ook zo een prachtige jas aan de kapstok hangen. Ik laat jullie graag zien waarom ik zo dol ben op deze trend!

Deze jassen zijn perfect voor de wisselvallige Nederlandse zomer. Ze zijn bestand tegen een flinke regenbui, maar ook luchtig met warm weer door de extra luchtlaag op de rug. Vorig jaar rond april was het alles behalve goed weer in Denemarken. Iedereen die we op de fiets zagen we in deze jassen. Daar zag ik ze vooral in knal geel en leger groen. Bij ons is de trend meer richting pastel kleuren. Zoals Anouk al schreef; roze is het helemaal deze zomer en dat zien we ook bij deze jassen. Licht geel, baby blauw en poeder roze. I love it!

Raincoat

Licht geel € 59,99 | poeder roze € 59,95 | baby blauw € 59,99

Hoewel de exemplaren in Scandinavië wel erg prijzig waren, vinden we hier ook jassen voor een kleiner prijsje. Toen ik daar achter kwam, heb ik er zelf ook direct één besteld. Elke keer als ik mijn jas zie, ben ik toch een klein beetje terug naar mijn vakantie. Zelf heb ik de rechter baby blauwe jas aangeschaft en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel erg blij mee ben.

Ook al is het ‘s morgens vroeg eigenlijk nog een beetje te koud voor deze jas, met de temperaturen rond het vriespunt, ik draag hem toch. Mijn gewone blauwe jack past er namelijk perfect onder en zo is mijn favoriete jas ook nog warm genoeg. Ik kan er nu optimaal van genieten. In combinatie met een rugtas creëer je een sportieve outdoor look terwijl ik het zelf graag combineer met een zwarte lak schoudertas voor een chiquere look.

Wat vinden jullie van deze trend?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

2 Responses to “Trend: rain coat”

  1. Aah ja ik vind ze leuk!

  2. Ik vind het wel tof! Vooral die lichtblauwe vind ik leuk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*