Trends lente/zomer 2018

Hoewel het buiten ONWIJS koud is en we op natuurijs kunnen schaatsen, heb ik toch de voorjaarskriebels te pakken. De zon lacht je tegemoet, de dagen worden langer, de vogeltjes fluiten en de krokussen komen weer tevoorschijn. Ik word heel blij als ik naar buiten kijk want de lente is echt op komst! 

Maart is voor mij dé maand van het voorjaar. 11 maart ben ik jarig dus dat is sowieso al een feestje natuurlijk, maar in deze maand komt het ook vaak voor dat de eerste terrasjes weer gepakt kunnen worden en stiekem hoop ik op wat dagen waarbij je zonder jas naar buiten kunt. Een dikke trui voldoet prima. Bij zo’n nieuwe seizoen hoort ook een uitgebreide shopsessie en vandaag neem ik jullie mee naar mijn 3 favoriete trends lente/zomer 2018.

1. Pasteltinten

Hoewel ik normaal niet zo’n grote fan ben van gekleurde kleding, maak ik voor pasteltinten een uitzondering. Deze baby blauwe trui van Esprit, mint groene sneakers of een lichtroze blazer: bij mij staan ze allemaal op mijn wishlist voor dit voorjaar.

2. Polkadots

Streepjes waren lange tijd mijn favoriete print en hoewel daar in de winter ook wat luipaard bij kwam kijken, neig ik voor de lente/zomer helemaal naar polkadots. Veel keuze, veel kleuren en makkelijk te combineren met zowel een jeans als een mooie rok. Hoera voor de stip!

3. Sneakers

Niets nieuws onder de zon want sneakers doen het volgens mij ieder jaar weer goed en dat is ook een van de redenen dat ze dit jaar niet mogen ontbreken. Ik ben zelf verliefd op de nieuwe Stan Smith met jawel, een pasteltint detail aan de achterkant. Lage sneakers, en dan vooral de witte, zijn perfect om je gebruinde benen mee te showen. Comfortabel én stijlvol: all you need.

Welke trends lente/zomer 2018 zijn bij jou favoriet? Laat het mij weten in de reacties. 

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Trends lente/zomer 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*