Mijn favoriete trends voor het najaar

Hoera herfst! Mijn favoriete seizoen vanwege de prachtige kleuren, frisse lucht, gezellige avondjes én fijne outfits. Ik ben namelijk dol op truien, sjaals en laagjes. Nu kan ik natuurlijk doen alsof we al volledig in die herfst zitten, maar wie dit weekend naar buiten is geweest weet dat niets minder waar is. Er vanuit gaande dat die herfst er echt nog wel aan komt, ga ik toch alvast mijn favoriete trends voor het najaar met je delen. Inclusief mijn eigen nieuwe aanwinsten van OTTO!

Luipaardprint

Dit printje zagen we afgelopen zomer ook al reuze veel, maar ook dit najaar blijft het een graag geziene gast: het luipaard. En ik ben groot fan, mits het een beetje subtiel blijft en er niet direct Nel Veerkamp associaties worden opgeroepen. Met dit nieuwe t-shirt ben ik dan ook erg content. Draag het shirt bij een high waist jeans in en/of combineer met een mooie blazer op koude(re) dagen.

 

Oversized truien

Geen najaar zonder truien! Dit najaar zien we ze groot, groter, grootst terug en daar doe ik graag aan mee. Hoe meer trui, hoe beter wat mij betreft. Kan die verwarming namelijk ook een standje lager en dat is hard nodig. Ik ben dol op de combinatie zwart met goud en maak de look dan ook af met mooie sieraden.

  

Let’s go PINK

Niet direct de kleur waar je aan denkt bij het najaar, maar roze is razend populair. De kleur staat erg mooi bij zwart en grijs. Ik koos voor een wollen roze sjaal, minder heftig dan direct een heel kledingstuk in de trendkleur maar minstens zo mooi. En op koude ochtenden (of avonden) is een grote sjaal wat mij betreft onmisbaar.


Wat zijn jouw favoriete trends voor het najaar?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Mijn favoriete trends voor het najaar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*