Waar haal ik outfit inspiratie vandaan?

Mode is een heel leuk en interessant fenomeen: het verandert vaak, er zijn talloze stijlen en van alles wordt bij elkaar gecombineerd. Toch sta ik regelmatig wat twijfelachtig voor mijn kast, want ja, wat zoek ik voor vandaag bij elkaar? De laatste tijd heb ik het mijzelf wel wat makkelijker gemaakt, door ook bij andere mensen te spieken. Benieuwd waar ik mijn outfit inspiratie vandaan haal? Hieronder deel ik mijn ideeën met je!

Instagramfeeds
Natuurlijk: als het gaat over mode inspiratie, staan de Instagramfeeds op nummer 1! Het leuke vind ik, dat je niet zozeer één profiel hoeft uit te zoeken, maar ook kan zoeken op zoekwoorden. Dat maakt de afbeeldingen meer passend voor wat jij zoekt en geeft je een kijkje in de stijl van o.a. bekende bloggers.

In de stad
Is aan de ene kant het opzoeken van bekende bloggers een leuke manier om inspiratie op te doen, dan is de andere kant wel de ‘gewone vrouw’ die je tegenkomt in de stad. Als je goed oplet zie je sommige erg creatieve combinaties. Wat mij ook altijd helpt, is gewoon een winkel in lopen en kijken naar de combinaties die daar worden gepresenteerd. Vaak zijn dit ideeën die ik zelf niet heb, waardoor ik automatisch nieuwe combinaties kan maken van dingen die ik al in mijn kast heb hangen.

gezond eten als vegan

Magazines
Een andere leuke bron om nieuwe combinaties te vinden, is voor mij het bekijken van verschillende magazines, zoals Vogue of bladen van winkels als H&M. Tegelijkertijd ben ik dan weer op de hoogte van nieuwe trends of kledingstukken, dubbel zo leuk dus!

United Wardrobe
Voor mij is één van de dingen waar ik redelijk wat tijd aan besteed, het tweedehands kledingplatform United Wardrobe. Zowel leuk om te gebruiken om te verkopen, als te kopen. De dingen die er worden gekocht worden vaak in combinaties gedragen, die ik zelf niet had bedacht. Shoppen en inspiratie voor combinaties opdoen tegelijkertijd dus, heel fijn!

Social media
Als laatste kan ik er natuurlijk niet omheen; overige social media die ik nog niet heb genoemd. Hierbij denk ik vooral aan de creatieve platforms als Pinterest en We Heart It. Talloze inspiratie met de meest creatieve combi’s. Wie weet zit daar wel wat tussen waarmee jij weer creatief en nieuw voor de dag kunt komen! ?

Waar haal jij je outfit inspiratie vandaan? Ik ben benieuwd!

Author Description

No Responses to “Waar haal ik outfit inspiratie vandaan?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*