Wensen: zwart, leer en groot

De titel klinkt wat kinky, maar is stiekem allesbehalve dat. Tassen zijn allerbelangrijkst, want zij slepen nu eenmaal onze ziel en zaligheid mee. Iedere dag weer zijn het de dragers van nogal wat belangrijke materiële bezittingen. En daarom mag er best wat aandacht worden besteed aan de tas zelf. Het uiterlijk is uiteraard niet onbelangrijk, maar het innerlijk moet ook praktisch zijn.

Door de jaren heen heb ik nogal wat tassen verzameld, maar echt tevreden was ik nooit. Ik werd dan ook heel blij van het berichtje van V&D dat ik een tas mocht uitkiezen. Net wat ik nodig had! Mijn wensen stonden vast: zwart, leer en groot genoeg voor m’n vriend MacBook. V&D heeft een ruim aanbod aan tassen. Van Kipling tot Paul’s Boutique, Mango en eigen merk LIV.

Mijn keuze was vrij snel gemaakt, want hoewel ik de Mango tassen maar moeilijk kon weerstaan, ging mijn voorkeur toch uit naar een leren exemplaar van LIV met lang hengsel (wens nummer vier). Stevig genoeg om heel wat mee te sjouwen, maar toch stijlvol en wetende dat zo’n tas heel wat jaartjes mee kan. Met genoeg vakjes om mijn telefoon en paspoort veilig te scheiden van mijn sleutels en kauwgom. Plus een groot vak voor mijn laptop, beurs, agenda en eventueel zelfs nog mijn favoriete tijdschrift. Happy customer!

IMG_1813 IMG_1814

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

4 Responses to “Wensen: zwart, leer en groot”

 1. 29/11/2014

  Klaartje Reply

  Het is een hele mooie tas!

 2. 29/11/2014

  Esther Reply

  Wat een mooie tas! Zeker handig voor school en werk met het laptop vak :)

 3. 30/11/2014

  Melissa Reply

  Wat een mooie tas, ziet er ook echt goed en stevig uit :)

  xxx

 4. 30/11/2014

  Nathalie Eline Reply

  Wat een prachttas! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*