De leukste badpakken

Met de zomer voor de deur én al een onwijs lekkere pré summer te hebben gehad, maak ik mij klaar voor juni, juli en augustus. Klaar voor lange zomeravonden, weekendjes weg, festivals en gezelligheid met vrienden en familie. Lang leve de zomer! 

Tijd voor een kritische blik naar mijn garderobe: wat kan de deur uit en wat mag er nog bij? Ik beloof de man bij deze plechtig óók een hoop de deur uit te doen, want less blijft natuurlijk een beetje more. Wat er met stipt op 1 staat is een mooi badpak. Ideaal voor vakanties en met alleen een spijkershort heb je dan direct al een zomerse outfit waar je ook nog eens het water mee in kan duiken. Tijd voor een wishlist met de mooiste badpakken.


Paradise 19.99


Streepjes 19.99

Dubbelzijdig (!) flamingo 19.99


Velvet 19.99

Ben jij ook fan van de badpakken? En welke is jouw favoriet?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “De leukste badpakken”

  1. 25/05/2018

    Teddy Reply

    Wat een leuke badpakken zeg! Ik draag altijd een bikini, maar de laatste tijd zijn er gelukkig steeds meer leuke badpakken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*