Zoektocht naar de perfecte bikini

Over twee weken vlieg ik naar Griekenland met mijn zus. We gaan 8 dagen genieten van zon, zee en strand. Ik ga dus op vakantie en neem mee… bikini’s! En een paar shortjes, jurkjes en tops. Ieder jaar is het weer een pittige zoektocht naar de leukste bikini en daarom deel ik mijn favorieten met je.

Mijn voorkeur gaat uit naar online shoppen zodat je in alle rust de mooiste bikini’s kunt bestellen. Thuis passen vind ik veel fijner dan in een pashokje met slecht licht. Bij LASCANA hebben ze een breed assortiment badmode van verschillende (bekende en minder bekende) merken.

1. Triangel bikini

De triangel bikini blijft een van mijn favoriete bovenstukjes. Heel simpel, maar zit altijd mooi als je niet zo’n grote cupmaat hebt. Ook prettig: de bandjes zijn dun waardoor je geen grote strepen krijgt als je verkleurd. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en prints, van simpel zwart tot stippen en bloemen.

bikini's LASCANA

2. Bandeau bikini

Als je lekker wilt zonnen en verkleuren zonder vervelende lijntjes over te houden, is de bandeau top ideaal. Let wel goed op dat het bovenstukje qua maat echt goed moet zitten, anders is de kans groot dat niet alles meer op z’n plek zit als je de zee uitkomt. Er zijn ook modellen die afneembare bandjes hebben zodat je zonder zorgen kunt zwemmen en beachvolleyballen.

 

perfecte bikini's LASCANA

LASCANA leopard 49.99 | s.Oliver bandeau 59.99 | Olympia monokini 59.99

3. Badpak

Het badpak is razend populair en ik begrijp het helemaal. Het is heel praktisch want je kunt er zo een shortje over aan trekken en je hebt je outfit. Ideaal voor warme zomerdagen en op vakantie. Ook een fijn alternatief voor mensen die een bikini te bloot vinden of wat onzeker zijn over hun lichaam. Badpakken zijn tegenwoordig allang niet meer degelijk en saai, ze zijn juist heel hip.

Twijfel je tussen een bikini of een badpak? Een monokini zit tussen deze twee in. Van voren een badpak en van achteren een bikini!

4. Tuniek of sarong

Zorg ook dat je een mooie tuniek of sarong mee hebt in je koffer die je makkelijk over je bikini (of badpak) aan kunt trekken als je even een ijsje gaat halen of gaat lunchen op het terras. Slippertjes eronder en je kunt prima voor de dag komen zonder dat je je direct hoeft om te kleden.

Het allerbelangrijkste is dat je iets draagt waar jij je prettig in voelt. Je wilt lekker ontspannen en niet bezig hoeven zijn met onzekerheden. Voel je je niet goed in die blote bikini? Kies dan voor een hoger broekje, een bedekter topje of een badpak, want het is zonde als je niet kunt genieten omdat je je druk maakt over je lichaam.

Tot slot: vergeet zéker niet om je goed in te smeren. De zon is heerlijk, maar wel met mate en de juiste bescherming. :)

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Zoektocht naar de perfecte bikini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*