Gezond lunchen

Dat brood een bammetje van koolhydraten is, is inmiddels welbekend. Uiteraard zijn er vele alternatieven en zit er ook genoeg goeds in brood. Maar ik heb tegenwoordig lunchvariaties waardoor ik de door mij voorheen zo geliefde bammetjes geen seconde mis. Gezond en eigenlijk zoveel lekkerder.

Te beginnen met roerbakei. Heerlijk! Twee eieren, ui, rucola en tomaat is alles wat hiervoor nodig is. En mooi meegenomen dat je sowieso de komende uren goed verzadigd bent. Magere kwark met fruit en toppings blijft ook favoriet. Ideaal dat je hier veel mee kunt afwisselen. Ik vul mijn bakje het liefst met banaan, aardbei, goji bessen, cranberry en amandel.

Salades als lunch, love it! Deze salade met enkel tomaat, komkommer en kikkererwten vind ik heel fijn. Maar uiteraard zijn er ook hier vele variaties mogelijk. Deze twee kwam ik onlangs online tegen en bevielen errrrg goed kan ik je vertellen: salade met vijgen en deze quinoasalade. Tot slot zal ik maar weer afsluiten met mijn bananenpannenkoekjes, want ja dat was gewoon love at first bite (zonder vampiertaferelen).

Schermafbeelding 2014-11-05 om 11.23.44

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “Gezond lunchen”

 1. 05/11/2014

  Pauline Reply

  Mmm, ziet er stuk voor stuk lekker uit! Bananenpannenkoekjes maakte ik ook al es. Heerlijk!

 2. 06/11/2014

  Joor Reply

  Lekker!!!!!!! Ik eet meestal tussen de middag vaak een lekkere salade! :)

 3. 11/11/2014

  Marissa Reply

  Lekker! Ik eet toch vaak nog wel brood, omdat het zo makkelijk is om een boterham te pakken. Maar dan wel speltbrood! Ik wil nog wel graag volkoren wraps proberen als lunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*