Afspeellijst hardlopen

Run baby run! Nu de zomer ten einde is, heb ik de smaak van het hardlopen weer meer dan ooit te pakken. In de zomer zijn er toch altijd tien dingen die nét iets aantrekkelijker lijken dan een rondje hardlopen in de warmte (iets met terrasjes pakken gok ik). ‘Gelukkig’ is die tijd voorbij en sta ik ‘s avonds regelmatig weer buiten met mijn hardloopschoenen aan: klaar voor een rondje rennen.

Hardlopen gebeurt bij mij nooit zonder muziek. Op een enkele run na, omdat toeschouwers dan als muziek dienen maar helaas staan die niet iedere avond langs de weg. Anyway, over tot de muziek. Florence and The Machine was altijd mijn grote favoriet. En dan in het bijzonder het nummer Dog Days Are Over vanwege deze tekst:

Run fast for your mother, run fast for your father
Run for your children, for your sisters and brothers
Leave all your love and your longing behind
You can't carry it with you if you want to survive

Helaas beschik ik over de vreemde aandoening nooit een heel album van een artiest te kunnen luisteren, omdat ik na een paar nummers aan iets anders toe ben. Dus was het tijd voor een afspeellijst hardlopen waarop ik hard, harder, hardst zou rennen. En die heb ik heel zorgvuldig samengesteld de afgelopen tijd. Beetje vreemde combinatie van hippe top 40 nummers, dance en techno, maar dat blijkt nu eenmaal goed te werken.

afspeellijst hardlopen

Wat zijn jullie favoriete hardloopnummers?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

4 Responses to “Afspeellijst hardlopen”

 1. 25/09/2015

  Sincerely Lara Reply

  Heel fijn dit! Ik heb hetzelfde, in de zomer heb ik niet veel gedaan qua sport, maar nu wil ik de draad weer oppakken. En dat is ook wel weer nodig..

 2. 25/09/2015

  Dascha Reply

  Heerlijke nummers! Ik moet ook weer beginnen met hardlopen. Heb het een half jaar gedaan en ineens niet meer. Zonde eigenlijk..

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 3. 25/09/2015

  Anna Reply

  Keep up the good work :)! Ik was voor de zomer veel aan het hardlopen en in de zomer inderdaad ook niet echt. Nu helaas nog steeds niet… Ik loop momenteel fulltime stage en heb daarnaast natuurlijk nog mijn blog, dus ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Best jammer!

 4. 25/09/2015

  Nesrin Reply

  Fijne playlist. Ik heb een paar favorieten waaronder Jay-Z en Kanye en Coldplay waar ik graag naar luister tijdens het hardlopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*