Fit worden met een kuur: het resultaat

Hoppa, nog twee dagen te gaan en ik voel mij goed! Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 in de serie Fit worden met een kuur. Nieuwsgierig naar de resultaten? Ik wel.

Dag 8 en 9

De laatste twee dagen waren de beste tot nog toe. Weinig honger, een fit gevoel en blij met hoe ik deze 9 dagen heb doorstaan. Ik merk hoe ik smaken beter ervaar en meer waardeer dan voorheen wanneer je tussendoor ‘even snel eet’. Minder suikers en zout, juist meer zilvervliesrijst en andere volkoren producten zijn leerzame punten geweest.

Hoewel ik het niet deed om af te vallen (er viel ook gewoon niet zo heel veel af te vallen) ben ik toch een kilo en overal een centimetertje omvang verloren. Trots, met name ook op mijn ouders die met mij mee hebben gedaan de afgelopen 9 dagen. Samen zijn zij maarliefst 7 kilo afgevallen en vele centimeters kwijtgeraakt!

Terwijl ik dit schrijf geurt het hele huis naar mijn baksel wat in de oven staat. En nee, geen vette cheesecake maar gezonde havermout koekjes. Ook heb ik alweer ontzettend kunnen genieten van mijn favoriete pannenkoekjes als ontbijt, bestaande uit banaan, ei en havermout. Ik ben een tevreden mens!

fit worden

Om mij heen merk ik dat mensen vragen en interesse hebben in wat ik nou precies doe. Erg leuk natuurlijk, want wie weet kan ik ook andere mensen helpen om tot een betere levensstijl te komen. Mocht jij nou vragen hebben of denken, hé, dat wil ik misschien ook wel? Mail mij dan gerust: toscadevries@hotmail.com. Ik help je graag!

Author Description

No Responses to “Fit worden met een kuur: het resultaat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*