Je lichaam reinigen

Na de voorbereiding en de eerste dag zonder mijn bekende eetpatroon was ik, hongerig en wel, benieuwd naar het vervolg (lees deel 1 hier). Afkicken, spoelen en je lichaam reinigen;  alle afvalstoffen moeten er uit.

Dag 2

Opstaan met een luid protesterende maag: honger. Hup, snel weer pillen, water en gel achterover slaan en door. Eerlijk is eerlijk, de gel is echt al beter te drinken dan gister. De gehele dag blijft de honger hangen, wat vrij logisch lijkt. Om hier niet aan te denken zoek ik afleiding in woonwinkelen en het verven van de keukenkastjes.

De shake als lunch heb ik voorzien van kokosmelk en een handje frambozen, god wat heerlijk. Om ‘s avonds naast mijn boerenkool etende vriend te zitten met slechts wat knaagvoer was wel even pittig, terwijl ik niet eens van boerenkool houd. Toch was ik blij te merken dat ik het daadwerkelijk volhield en klaar was voor de volgende stap: dag 3 tot en met 9. Na het eten nog even een uurtje rustig aan gesport en slapen maar weer.

Dag 3

Yes! De zwaarste 2 dagen zitten er op en ik mag vandaag beginnen met een extra shake bij het ontbijt. Terwijl ik de hele dag aan het werk ben (wederom goede afleiding) kijk ik ontzettend uit naar mijn avondmaaltje. Op het menu van vanavond: kalkoenfilet, spinazie en gebakken aardappel besprenkeld met bieslook en als toetje een peer. Wauw, wat heeft dat goed gesmaakt. Hard mijn best moeten doen om niet als een gek aan te vallen. Ik waardeer eten ineens nog veel meer. Beetje robinsontaferelen zeg maar.

lichaam reinigen

Eén derde van de kuur zit er alweer op, het ergste gehad. Later meer!

Author Description

No Responses to “Je lichaam reinigen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*