Toothie smoothie

Smoothies zijn groot favoriet bij mij. Eigenlijk om de kinderachtige reden dat ik niet zo dol ben op fruit, maar het wél lekker vind als het geprakt en klein gemaakt is. Zo at ik ooit een keer het babyhapje van mijn oppaskindje op, tot groot ongenoegen van haar. Anyway, ik maak tegenwoordig mijn eigen smoothies zodat ik ze ook he-le-maal zelf op mag eten. 

Mijn favoriet is onderstaande banaan/sinaasappel met tarwegras en kokos en cacao nibs als topping. Het groene goedje ziet er misschien wat halloweencreepy-achtig uit, maar smaakt verrassend goed. Nu is dit natuurlijk nog niets vergeleken bij de exotische smoothies die ik af en toe voorbij zie komen.

Deze spinazie, kokos en mango bijvoorbeeld, lekker! Of deze boerenkool, banaan en citroen variant. Deze oranje smoothie met wortel en gember staat ook nog hoog op mijn ‘te maken’ lijstje. En om even heel feestelijk af te sluiten: deze appeltaartsmoothie.

Schermafbeelding 2014-11-03 om 15.14.48

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Toothie smoothie”

  1. 04/11/2014

    Amélie Reply

    Ik eet ook niet zo graag fruit. Het is een hele opgave voor me om elke dag 1 stuk fruit te eten. Ik doe het dan ook meestal niet :) Ik probeer de laatste tijd ook smoothies uit, maar eentje met groenten heb ik nog niet geprobeerd. Het lijkt me zo vies :) Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*