5 tips voor een opgeruimd huis

Een opgeruimd huis is heerlijk. Alleen is het jammer dat het opruimen zelf vaak zo vervelend is en je er nooit tijd voor hebt. Daarom wat handige tips om slim op te ruimen! ….of om je rommel snel te verstoppen natuurlijk.

  1. Een boekenkast met op kleur gesorteerde boeken is niet alleen leuk, maar geeft ook rust. Je boekenkast zal een stuk minder rommelig ogen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je al snel weet welke kleur kaft een boek heeft zodat je hem snel terug zal kunnen vinden.
boekenkast op kleur - tip1
Bron http://www.pinterest.com/pin/109775309642158445/
  1. Laat ook eens een gedeelte in je boekenkast of roomdivider leeg of zet maar één item in een vak. Het ziet er een stuk rustiger uit. Al je losse rommeltjes kun je natuurlijk handig opruimen in mooie opbergboxen of leuke dozen.
lege-vakken-tip2
Bron: http://www.homedsgn.com/2011/09/14/north-bondi-house-by-mck-architects/
  1. Heb je weinig ruimte? Een kast met schuifdeuren is erg handig, omdat de deurtjes geen ruimte innemen. Alle troep kun je snel kwijt achter de deuren, maar je kunt ook een van de schuifdeurtjes open laten en een mooi hoekje met boeken of decoratie creëren. Meer opbergruimte nodig? Kies voor een breder tv-dressoir in plaats van een klein open kastje.
kast-schuifdeuren-tip3
Bron: http://www.onlinedesignmeubel.nl/kasten/tv-meubels/tv-dressoir-grijs-en-wit-giani-laret-160l
  1. Een salontafel met opbergruimte is praktisch voor rondslingerende afstandsbedieningen, onderzetters, tijdschriften en opladers. Waarom hebben niet alle salontafels zo’n opbergvak? Een salontafel met afwasmachine zou nóg handiger zijn, want voor de vuile vaat heb ik geen goede tip.
salontafel-opbergruimte-tip4
Bron: http://www.onlinedesignmeubel.nl/tafels/salontafels/salontafel-tundo-bras-o
  1. Kisten en opbergdozen zijn handig om extra spullen op te bergen. Ze staan niet alleen leuk, maar ze zijn ook prima te gebruiken als bijzettafel. Alles wat op de kisten staat moet je wel regelmatig opruimen, anders kan je de kist niet meer gebruiken.
opbergkisten-tip5
Bron: http://www.onlinedesignmeubel.nl/woonaccessoires/overige-design-woonaccessoires/opbergkisten-break-out-kare-design

Veel succes en plezier met opruimen!

Deze gastblog is geschreven door Lisanne van Onlinedesignmeubel, een webwinkel voor betaalbare design meubels.

Author Description

Als gastblogger kun je een bijdrage leveren aan deze site. De enige voorwaarden: dat het onderwerp bij VG past en dat het om unieke content gaat. Voor meer informatie kun je mailen naar info [at] verrassendgenoeg.nl

No Responses to “5 tips voor een opgeruimd huis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*