Binnen bij stylist Renu op Ibiza

Kom binnen in het droomhuis van Renu Kashyap, stylist voor verschillende magazines en commercials. Voor haar veelzijdige werk reist Renu de hele wereld over, zo werd ze verliefd op Ibiza. Dat is het idyllische eiland waar ze woont met haar man en dochtertje. 

binnenkijken op ibiza

Ibiza & Rust

Het eiland is een populaire vakantiebestemming vanwege het bruisende nachtleven en de prachtige stranden. Naast het drukke uitgaansleven is dit Spaanse eiland ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Met een mediterraan klimaat, meer dan vijftig stranden, de hippiemarkt, het oude centrum en het prachtige uitzicht is het hier het hele jaar goed vertoeven.

“Voor mijn gevoel heb ik de goede balans gevonden tussen quality of life en mijn carrière. Ik werk als styliste in Amsterdam en op Ibiza. Door de gevarieerde locaties die het eiland biedt is het voor mij de perfecte plek om mooie fotoseries te maken voor internationale klanten. Mensen zijn hier ambitieus en gepassioneerd over hun werk, maar ze zijn geen workaholics. Het gaat om genieten van het leven.”

binnenkijken op ibiza

Het huis van Renu staat midden op het platteland, waardoor ze de totale rust voelt. “Je hoort de kippen, schapen, vogels en kikkers. Maar je bent ook in 12 minuten in de stad. Het huis is groot maar voelt niet leeg als je met z’n drietjes bent. Door de grote tuin en het dakterras is het een huis waar je veel buiten kunt zijn. In de ochtend zetten we gelijk de openslaande deuren open en eten we ons ontbijt aan de lange eettafel in de tuin.”

binnenkijken op ibiza

Travel Treasures

Renu heeft een liefde voor het verzamelen van items voor haar interieur als ze op reis is. Travel treasures uit India, Bali, Marokko en Kenia vind je dan ook overal terug bij haar in huis. Daarnaast is ook haar verzameling boeken over modefotografie een must die elke verhuizing met haar mee gaat.

binnenkijken op ibiza

Wat is je favoriete plek in huis?

“Aan de eettafel hebben we eindeloos veel etentjes met vrienden en gasten uit het huis. De tafel wordt mooi gedekt en gevuld met gerechten die met liefde en aandacht zijn bereid met verse producten uit de tuin. De eettafel is het centerpoint van het huis en brengt de mensen bij elkaar. Hoewel ze graag aan de eettafel zit is Renu ook veel te vinden op het dakterras. “Het uitzicht over het platteland is met zonsondergang namelijk breathtaking.”

binnenkijken op ibiza

Wat is jouw stijl?

“Ik houd van fris, veel kleur en feel good. Een eclectische mix van spullen uit verschillende landen, aangekleed met mooie stoffen, boeken en kleden. Verse bloemen en grote lijsten aan de muur met iconische, tijdloze foto’s. Ook houd ik van objecten uit de natuur en zee zoals grote schelpen, koraal, struisvogeleieren, opgezette vogels of vlinders in exotische kleuren, en schildpadden.

binnenkijken op ibiza

Al zin gekregen om te shoppen voor heel veel moois in huis? Met de code ‘Promotie547’ krijg jij €30,- korting bij een besteding van 100 euro op alle interieurproducten van Westwing.

Wil je meer info over Renu of een kamer boeken in haar droomhuis, dan kan dat via haar website!

Interview: Tahnee Van Der Merwe
Fotografie portret: Anne Dokter @ Pim Thomassen voor Glamour magazine
Fotografie huis: Maria Simon

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

10 Responses to “Binnen bij stylist Renu op Ibiza”

 1. 28/04/2015

  Nesrin Reply

  Leuk! Ik “ken” Renu nog van Jackie Magazine. Ik vond het zo jammer dat het team zo uit elkaar is gevallen door de Rihanna gate :-( Gave woning! Really like it.

  • 29/04/2015

   Anouk van Eldik Reply

   Jaaa! Dat vond ik ook echt jammer. Was echt een tof blad en tenminste niet zo’n hoog meeloopgehalte, lekker met een eigen mening.

 2. 28/04/2015

  Lisa Reply

  Aaah <3 House goals enzo.

 3. 28/04/2015

  Valerie Reply

  Oh, wauw. Wat een prachtig huis!

 4. 29/04/2015

  Heidi Reply

  Wat een super mooi huis.

 5. 29/04/2015

  Michaela Reply

  Wauw wat ziet dat er prachtig uit!

 6. 29/04/2015

  Lysanne Reply

  Wat een prachtig huis!

 7. 29/04/2015

  Nathalie Reply

  Wouw heel mooi!

 8. Waw, prachtig gewoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*