Budgettips voor een stijlvolle badkamer

Een badkamer is allang niet meer alleen een praktische plek waar je even gauw een douche neemt en je tanden poetst. Het is echt onderdeel geworden van het huis en voor velen zelfs een ruimte waar je je even kunt terug trekken. Ontspannen staat op 1 en dat gaat net even wat makkelijker wanneer de badkamer een stijlvolle plek is. 

Ik vind het heel belangrijk dat de badkamer rust uitstraalt. Onze badkamer heeft antraciet kleurige tegeltjes op de muren en op de grond grote tegels, ook in antraciet. Verder is het merendeel wit en ik heb er meer sfeer aan toegevoegd met accessoires van hout, bamboe en zeegras. Heerlijk vind ik het om op een druilerige zondagmiddag of na een lange werkdag bij te komen in bad. Veel schuim, licht gedimd en een lekker muziekje op. Genieten!

Budgettips voor de badkamer

Wil jij ook meer sfeer in je badkamer toevoegen maar wil je er geen vermogen aan uitgeven? Ik geef een paar budget tips zodat je toch die droombadkamer kunt realiseren!

1. Accessoires

Vaak denkt men bij de badkamer niet aan accessoires terwijl juist deze vaak ietwat kille ruimte wel wat aankleding kan gebruiken. Met een houten bankje of krukje creëer je extra opbergruimte en zet vooral mooie potjes en parfums in het zicht. Bij Xenos en Kwantum vind je veel betaalbare accessoires in natuurlijke materialen. Vooral de zeegras/rotan manden vind ik een uitkomst want hier kun je direct shampooflessen en andere items die je niet in het zicht wil hebben, in opbergen.

2. Een nieuw badkamermeubel

Wil jij graag een nieuw badkamermeubel maar heb je geen groot budget beschikbaar? Online vind je veel sanitair specialisten die badkamermeubels aanbieden voor betaalbare prijzen. Ik vind zelf de houten meubels heel sfeervol in een badkamer.

budgettips badkamer

3. Voeg wat groen toe

Een plant doet het áltijd goed, ook in de badkamer! Kijk wel even goed van te voren of de plant geschikt is voor een vochtige ruimte.

4. Een kleedje

Een vloerkleed is vaak wat lastig, maar er zijn tegenwoordig hele mooie badmatten die aardig in de buurt komen. Lekker voor aan de blote voeten, maar ook direct een sfeermaker. HK Living heeft bijvoorbeeld hele mooie berber varianten.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Budgettips voor een stijlvolle badkamer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*