De mooiste quotes voor in huis

Quotes toevoegen aan je interieur maakt gelukkiger. Nu is dit volgens mij (nog) niet eens wetenschappelijk aangetoond, maar ik geloof er alvast in. Want door je iedere dag te omringen met quotes waar jij blij van wordt en die jou inspireren, kom je in een goede mood terecht. En laat dat nou net zijn wat we nodig hebben.

Ik hou van quotes, woorden, letters; simpelweg van taal. Ook, of misschien wel juist, als toevoeging voor je interieur. In deze DIY wordt uitgelegd hoe je zelf mooie quotes kunt maken voor in huis. Of deze variant, om helemaal in de herfstsfeer te komen. En hier lees je hoe je met stempels tekstueel iets moois neerzet.

Ik heb ze het liefst zwart, wit en simpel. Geen moeilijke, diepgaande teksten, omdat je daar niet iedere dag zin in hebt. En hey, less is nog altijd more. Dus hier een verzameling van de mooiste simpele teksten in huizen:

Schermafbeelding 2014-10-27 om 10.40.39 Schermafbeelding 2014-10-27 om 10.40.53

 All photos: Pinterest

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “De mooiste quotes voor in huis”

 1. 27/10/2014

  Claudia Reply

  Ik vind het ook erg inspirerend. Ik heb een bordje met de spreuk: home is where the heart is in mijn huiskamer.

 2. 27/10/2014

  LINSEY SIJMONS Reply

  SUPER leuk!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

 3. 28/10/2014

  Judith Reply

  Wauw, prachtig! XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*