DIY kandelaars

Je ziet ze steeds meer, de zogeheette gedipte kandelaars. Nou kunnen we die natuurlijk kopen… Maar je kunt ze ook gewoon zelf maken. In een hand omdraai tover jij je oersaaie houten kandelaars om in super trendy woonaccesoires! Ik heb even een klein stappen plan voor je opgesteld. Ik presenteer de DIY kaarsen om kandelaars te maken!

Benodigdheden:

 • Oude kandelaar
 • Verf in je favoriete voorjaarskleur (Geel bijvoorbeeld)
 • Kwast
 • Afplakband
 • Schuurpapier
 • Een kaars in een andere trendy kleur

Ik ben zelf dus voor gele verf gegaan met een knal roze kaars. Deze combinatie vind ik echt te gek!

To do:

Je plakt de kandelaar af tot de hoogte die je wilt schilderen. Hierdoor krijg je een strakke lijn en vermijd je lopers. Je schildert het deel boven of onder het plakband, net wat jij wil! Vergeet niet het deel wat je wilt schilderen even te ontvetten en op te schuren, dan hecht de verf mooier en blijft het langer zitten namelijk. Kies een leuke kaars en zet deze op je super trendy kandelaar. Je kunt er natuurlijk meerdere maken in verschillende afmetingen of in verschillende kleuren. Je kunt het ook basic houden door te gaan voor een wit kleurtje op hout. Dit kun je bijvoorbeel mooi combineren met een brons-kleurige kaars of met een strakke zilver-kleurige kaars. Leef je uit!

diy kaarsen

De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik zie jullie creaties graag voorbij komen. Taggen jullie mij op instagram @lisamarijkevdb ?

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

3 Responses to “DIY kandelaars”

 1. 06/04/2016

  Esmée Reply

  Leuke diy! Als je dit bij meerdere kandelaars doet denk ik dat het heel leuk staat!

 2. 06/04/2016

  Jamey Reply

  Wat een super leuk idee!

 3. 06/04/2016

  Iris Reply

  Kei leuk! Ben zelf vaak te lui hiervoor :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*