Doe het met pallets

‘Ik vertrek’ is toch wel een van mijn favoriete programma’s op televisie. En dan vooral de puur Hollandse families die zich plompverloren naar een ander land begeven en er ter plekke achter komen dat er een andere taal wordt gesproken en och, ze blijken ook geen euro te hebben. Dit was afgelopen zaterdag helemaal niet het geval trouwens, maar ik zag wel iets anders opvallends voorbij komen: aan de slag met pallets. 

Hout was nogal duur in Spanje en dus ging de familie aan de slag met (gedumpte) pallets. Stiekem nog veel mooier dan gekocht hout, omdat het iets natuurlijks en authentieks heeft. Hier wordt uitgelegd hoe je een dressoir maakt. Maar ook een DIY loungebank is mogelijk. Genoeg opties. Daarom vandaag een inspiratieblogje over pallets; op de muur, op de grond en zelfs pallets voor de hond.

Schermafbeelding 2014-11-04 om 15.11.41 Schermafbeelding 2014-11-04 om 15.11.50

All photos: Pinterest

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

5 Responses to “Doe het met pallets”

 1. 04/11/2014

  Nele Reply

  Komt hier ook op de tv – zalig programmaatje. Ze spreken nauwelijks de taal, kennen de gebruiken niet en gaan oversized avonturen aan met net genoeg centen – en tis altijd spannend om te zien of ze op hun poten terecht komen

 2. 04/11/2014

  Amélie Reply

  Je kan zo’n toffe dingen maken met pallets! Het geeft zo’n warme uitstraling.. Xx Amélie

 3. 04/11/2014

  Sanne Reply

  Wat leuk dat mijn blog over de palletbank hier tussen staat! Ik ben nu zelf ook wel erg benieuwd geworden naar het programma ‘Ik vertrek’, dus die ga ik zeker eens kijken.

 4. 05/11/2014

  Northflix Reply

  Prachtige plaatjes!
  Ik heb het zaterdag gemist en moet het nog terugkijken.
  Leuk programma, al verbaas ik me soms over hoe naïef / slecht voorbereid mensen soms zijn.
  Al hebben sommige mensen ook echt wel pech.

 5. 10/11/2014

  birgit Reply

  Jajaaa!” Die aflevering heb ik toen ook gezien wat schitterend he! En die inspiratie foto’s , zo mooi! Had ik nog maar wat ruimte over in mijn kamer ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*