Een complete slaapkamer in één keer kopen

Je herkent het vast wel: je loopt door een woonwinkel en valt als een blok voor de styling van de hele ruimte. Werkelijk alles is mooi en eigenlijk kun je alles wel húp, in je winkelmandje stoppen. En waarom eigenlijk ook niet? 

Neem nou de slaapkamer, een ruimte waar je veel tijd in doorbrengt maar die lang niet altijd de aandacht krijgt die hij verdient. Een bed; zo ver komen we meestal nog wel. Maar qua styling kan er vaak nog heel wat aan worden bijgespijkerd.

Juist een kamer waar je tot rust komt heeft aandacht en liefde nodig, want hoe fijn is het als je ‘s avonds nog even kunt kletsen, lezen of televisie kijken voor je je ogen sluit? Of in het weekend wat langer blijven liggen met koffie in bed? Dan wil je wel dat je slaapkamer er gezellig uitziet. Een complete slaapkamer kopen heeft zo zijn voordelen.

complete slaapkamer

Alles klopt

Een huis (of kamer) inrichten is een vak apart. Welke kleuren passen bij elkaar? En welke materialen kunnen wel of juist niet bij elkaar? Wanneer je overal losse meubelen en accessoires vandaan haalt, bestaat de kans dat je de plank mis slaat. Als je een complete slaapkamer koopt is hier over nagedacht door vakmensen. Alles past bij elkaar en het haalt het beste in elkaar naar boven. Zo voorkom je vele miskopen en urenlange zoektochten.

Tijd besparen

Een kamer inrichten kost tijd, veel tijd. Vaak ga je verschillende woonwinkels bij langs, kijk je uren op Pinterest voor inspiratie en heb je een discussie met je partner omdat je het net niet eens bent. Helemaal als je net verhuisd bent, heb je hier vaak geen zin in en zijn er nog duizend dingen die je (liever) doet.

complete slaapkamer

Een ‘eigen’ slaapkamer

Ben je bang dat het onpersoonlijk wordt? Met styling kun je je kamer nog helemaal naar je eigen wensen maken. Bijvoorbeeld met een mooie poster, een gaaf vloerkleed, vaas, (sier)kussens en linnen beddengoed. Juist omdat je de basis al hebt staan, kun je hier goed op voortborduren. Je hebt je zogenaamde ‘rode draad’ en nu kun je je gang gaan met accessoires om je slaapkamer eigen te maken.

Wat vind jij van het idee om een complete slaapkamer aan te schaffen?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Een complete slaapkamer in één keer kopen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*