Een huis gekocht!

Jahaaa, dromen worden werkelijkheid! We werden op slag verliefd op een héél charmant huis hier in de stad en na een paar dagen in spanning te hebben gezeten, kregen we het verlossende antwoord: wij zijn de nieuwe eigenaren! Onnodig waarschijnlijk om te zeggen hoe zeer ik uitkijk naar het moment van verhuizen en het inrichten kan beginnen.

Midden augustus is het zover en in die twee maanden om te overbruggen ben ik al druk bezig met ideeën opdoen. Het huis is al onwijs mooi en sfeervol van zichzelf door de karakteristieke elementen zoals de en suite deuren, glas-in-lood, houten vloer, hoge plafonds en ramen en dubbele schouw. Qua stijl wordt het een mix tussen industrieel en Scandinavisch. Met leer, beton en staal maken we het huis stoer en door de toevoeging van velvet, marmer en pasteltinten wordt het toch ook zacht en warm.

Slaap zacht

De slaapkamer is al heel bijzonder van zichzelf doordat het een lange kamer is met veel inbouwkasten waarbij je met een trapje naar beneden gaat. Heel sfeervol en ik kan niet wachten tot ons eerste nachtje slapen! Ondertussen heb ik al een paar nieuwe aanwinsten om de kamer helemaal ”ons” te maken: een nieuw dekbedovertrek met een hele gave print en bijzondere kleuren die rust uitstralen. Voeg daar een sprei van KAAT Amsterdam aan toe in dezelfde kleuren en we hebben al een hele mooie basis te pakken.

Tips voor de slaapkamer

Om te zorgen voor veel rust in de slaapkamer, kies ik bewust voor neutrale kleuren die je steeds weer laat terug komen. Ook door gebruik te maken van natuurlijke materialen creëer je rust in de kamer. Als accessoires kies ik voor een houten bankje, een grote vaas met berenklauwen en een schapenvachtje. Een bedsprei vind ik altijd mooi staan en is lekker praktisch want in de winter gebruik je het als extra laagje tegen de kou en in de zomer gooi je het dekbed opzij en fungeert de sprei als dun laken op warme dagen.

Het aftellen kan beginnen!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Een huis gekocht!”

  1. Heerlijk zeg een nieuw plekje. Soms zou ik dat ook wel willen om alles opnieuw in te kunnen richten :)

  2. […] we gaan ons droomhuis zeker nog niet verlaten, maar we vinden het allebei reuze leuk om op Funda rond te neuzen. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*