Eetkamer make-over + kortingscode Poster Store

Ik weet niet of het de wisseling van de seizoenen is, het vele thuiszijn (en werken) ivm Corona of dat mijn zwangerschap en de hormonen hier iets mee te maken hebben maar de veranderdrang is AAN. Tot irritant aan toe soms. Hup eettafel op Marktplaats, verkocht, nieuwe eettafel gekocht en er ontstaat een hele nieuwe sfeer. Om het geheel af te maken bestelde ik bij Poster Store nieuwe wanddecoratie en tadaaa; een complete eetkamer make-over!

Sowieso zijn posters de ideale accessoires voor een mini make-over. Je bergt ze gemakkelijk op als je er even op uit gekeken bent en het is heel betaalbaar en toegankelijk om een nieuwe sfeer in huis te halen op deze manier. Ik koos voor posters in neutrale kleuren die goed matchen met de nieuwe eikenhouten eettafel. Lees gauw verder want ik maak jou dadelijk ook nog blij met een kortingscode voor Poster Store!

Mijn favoriete posters

De afbeelding van het strand met vliegende vogels staat voor mij voor vrijheid. Ik ben dol op de zee en de rust die het uitstraalt. Helaas wonen we ver bij de zee vandaan maar op deze manier kan ik er toch dagelijks een beetje van genieten. De posters op de schouw hebben allebei een prachtig lijnenspel. De contouren van het lichaam van de vrouw versus het abstracte lijnenspel van de grote poster daarnaast. Ik hou ervan!

Echte schilderijen

Ik koos voor neutrale eikenhouten lijsten in combinatie met één zwarte lijst om zo de schouw er extra uit te laten springen. Passepartouts maken de posters nóg mooier naar mijn idee, omdat je zo meer het schilderij effect krijgt en het minder ‘plat’ oogt.

Kortingscode Poster Store

Enthousiast geworden en wil je zelf aan de slag met een make-over? Met de code verrassendgenoeg krijg je 20% korting op alle fotolijsten posters (excl selection), zonder een minimum bestedingsbedrag. De code is geldig t/m 16 oktober.

kortingscode poster store

kortingscode poster store

Welke poster is jouw favoriet?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Eetkamer make-over + kortingscode Poster Store”

  1. 01/10/2020

    Vanessa Reply

    Wat een mooie posters. De poster met het strand en vliegende vogels is mijn favoriet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*