Fairytale Garden

Het bijzondere decor van Alice in Wonderland of het heerlijke groene dorpje Gouw uit Lord of the Rings; iedereen kan zich wel een beeld voorstellen bij een fairytale garden. Het mooie is dat deze tuin voor iedereen anders is, maar bij de onderstaande voorbeelden kan je zeker wegdromen.

Mysterieuze entree

De nieuwsgierigheid neemt toe, wat zal zich aan de andere kant van de poort bevinden? Of het nu een romantisch hek van staal is, een verloren hekje aan het einde van een groene tunnel of een dichte poort op een kier. Een hek die in een fairytale garden thuishoort, is een hek die uitnodigt en je langzaam naar de ingang verleidt.

Fairytalegarden 1

Verdwalen in puur natuur

De weg kwijtraken in een doolhof aan groene heggen, wandelen langs mysterieuze paarse bloemen of juist wegdromen onder romantische rozenstruiken, het kan en mag allemaal in de fairytale garden. Eigenlijk past alles erin, er is alleen wel één belangrijke voorwaarde: laat de tuin eruitzien alsof Moeder Natuur in een goede bui heerlijk in de weer is geweest. Wat ook prachtig in de fairytale garden staat, zijn doorkijkjes door een wand of juist een prachtige boog; je wordt ernaartoe gezogen om te zien wat zich aan de andere kant afspeelt.

fairytalegarden 2

Alternatieve paden

Voor de bestrating in de fairytale garden geldt: als het maar niet strak ligt. Overwoekerde trappetjes, een speels schaakbord waardoor je je even in de film Alice in Wonderland waant of een lichtgevend pad alsof er honderden vuurvliegjes zijn neergestreken. Een tipje van de sluier, dit prachtige lichtgevende effect creëer je eenvoudig met glow in the dark kiezels. Strooi ze rond in de tuin, laat ze door daglicht opladen en geniet in de avond van het magische aanzicht.

Fairytalegarden 3

Bijzondere accessoires

Wegdromen op een schommel, dit mag uiteraard niet ontbreken in de fairytale garden. Alsof klimplanten speciaal voor jou een schommel hebben ontworpen, straalt de schommel aan een oeroude boom pure romantiek uit. Maar ook gekke accessoires die je aan het denken zetten zijn goed. Zet de standaard plantenbakken maar aan de kant, gebruik juist een oude kast waar het groen uitspringt. En last but not least; laat een natuurlijke vijver aanleggen. Dit is toch wel de kers op de taart waar je heerlijk vanaf de schommel geniet van al het moois dat de natuur ons geschonken heeft.

fairytalegarden 4

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

6 Responses to “Fairytale Garden”

 1. 13/07/2015

  Gina D.S. Reply

  This is ridiculously beautiful!
  Hier wil echt ook een keer naartoe!

 2. 13/07/2015

  Dina Reply

  Dat zijn inderdaad plaatjes om bij weg te dromen. Prachtig! :D

 3. 13/07/2015

  Nesrin Reply

  Dit is bijzonder mooi…Must go!!!

 4. 13/07/2015

  Jonne Reply

  Wow, echt prachtig! Hier wil ik ook echt naar toe !
  liefs. Jonne

 5. 13/07/2015

  sammie Reply

  Oh wat gaaf allemaal! Ik wil overal wel een wandelingetje maken nu :)

 6. 14/07/2015

  Kim Reply

  Ahhh prachtig zeg! Daar zou ik wel mijn camera mee naartoe willen nemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*