5 x favo interieur webshops

Worden jullie ook zo blij van nieuwe accessoires en mooie dingen tegen het (digitale) lijf lopen? Ik wel! De Karwei, Kwantum en Ikea kennen we allemaal, maar ik shop ook heel graag bij de wat kleinere, meer unieke interieur webshops. Nieuwe merken ontdekken, pakketjes die als ware cadeautjes worden verzonden en producten met een verhaal. Ik deel mijn 5 favorieten met je!

More2Style

Als je het hebt over pakketjes die als cadeaus worden verzonden, mag More2Style niet in het rijtje ontbreken. Prachtig verpakt en de inhoud is nóg mooier. Deze webshop staat vol met toffe producten en hier maakte ik voor het eerst kennis met het merk Goround Interior. Gratis verzending vanaf 40 euro.

Boet-Stijl

Nog zo’n leuke interieur webshop waar je heel hebberig van wordt. Boet-Stijl verkoopt alles in de stijl van Boet. En die Boet heeft stijl hoor! Van prachtige palmleaf wandhangers tot mooie manden en jute kledinghangers. Ik ben fan! Gratis verzending vanaf 50 euro.

Jet at Home

Jet at Home staat vol met mooie producten met een Scandinavische, Mediterrane sfeer met robuuste touch. En laat dat nou precies (ongeveer) mijn woonstijl zijn! Veel moois en ook erg leuke items om cadeau te geven. Gratis verzenden vanaf 49 euro.

interieur webshops

Westwing

Oké, niet kleinschalig maar wel erg leuk. Westwing is een app waar iedere dag hele leuke sales online komen. Niet iedere dag binnen jouw stijl (waarschijnlijk), maar zo nu en dan komt er een stijl online waar je alles wel van wilt hebben. Je shopt de items bijna altijd met een leuke korting. Op dit moment is er een wollen vloerkleed naar mij onderweg die al heel lang op mijn wensenlijstje stond, ik kan niet wachten!

Camels & Co

Over wollen vloerkleden gesproken… Camels & Co heeft prachtige Beni Ouarain kleden in het assortiment. De dalmatiër poef staat ook nog op mijn wishlist. Net als de manden, lampen en mini babouches. Ehh ja, alles eigenlijk! De webshop wordt gerund door een Marrokaans-Nederlandse eeneiige tweeling en die roots zie je terug in de prachtige producten. Gratis verzending vanaf 75 euro.

Wat zijn jouw favoriete interieur webshops? 

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “5 x favo interieur webshops”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*