Nieuwe eetkamerstoelen

Inmiddels wonen we bijna een jaar in ons droomhuisje. In eerste instantie hebben we gewoon alle meubels meegenomen uit het vorige huis en zo hop, hier geplaatst. Letterlijk want binnen één dag waren we verhuisd. Toch was ik meteen al van mening dat ons vorige huis om een totaal andere woonstijl vroeg dan dit huis. Beetje bij beetje hebben we hier en daar wat veranderingen aangebracht, maar de eetkamer bleef achter. Tot nu! Want we hebben nieuwe eetkamerstoelen…

Nieuwe eetkamerstoelen

Onze nieuwe stoelen zijn een perfecte mix tussen industrieel, stoer en rauw en licht en basic door de houten zitting en witte kleur. Een mix waar we allebei blij van worden en een combinatie die ik perfect vind passen bij het huis. Daarnaast zitten ze ook nog eens héérlijk en kijk eens hoe goed ze matchen bij ons nieuwe tafelkleed (of nonchalante loper)? We hebben de stoelen gekregen van Emob, een online meubelwinkel met een heel groot assortiment.

Klassieke uitstraling

Door de witte houten vloer, grote ramen, glas-in-lood, ensuite deuren, originele paneeldeuren en oude (ingebouwde) boekenkast heeft het huis een hele klassieke, serene uitstraling. Een kenmerk dat ik maar wat graag wilde behouden want het is een van de dingen die we zo prettig vinden aan dit huis. Dit maakte ook dat de veelal industriële meubelen van ons vorige huis niet tot hun recht kwamen in dit huis. Of eigenlijk andersom; het huis kwam niet meer tot haar recht met deze zware, robuuste items.

Stoer wonen

Neemt (gelukkig) niet weg dat ik het nog steeds een MUST vind dat ons huis stoer oogt. Dit laten we bijvoorbeeld terug komen door te kiezen voor grote ‘gebaren’ en natuurlijke materialen en kleuren. Die grote, stoere gebaren zie je bijvoorbeeld terug in de zwarte schouw (zowel in de voor- als achterkamer) met originele stenen tegels. Ook hebben we een robuuste tafel met stalen onderstel waar ik nog steeds heel blij mee ben, maar die leren stoelen erbij he.. Dat was te veel van het goede.

nieuwe eetkamerstoelen

nieuwe eetkamerstoelen

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Nieuwe eetkamerstoelen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*