Nieuwe eyecatcher in huis

Dat ik dol ben op natuurlijke materialen hoef ik denk ik niet meer te vertellen. Er staat (en hangt) hier al behoorlijk wat rotan in huis en ook zeegras, jute, bamboe en hout zijn favoriet. Sinds kort hebben we een nieuwe eyecatcher mogen toevoegen aan onze collectie. Een prachtige rotan fauteuil/eetkamerstoel!

Onlangs gooiden we de eetkamer over de kop en moest de industriële mangohouten tafel plaats maken voor een lichter (maar zéker niet in gewicht) exemplaar van eikenhout met witte poten. Met de eettafel was ik al helemaal content, maar er miste nog iets… En daar was onze nieuwe eetkamerstoel van Sweet Living Shop! Perfect om aan het hoofd plaats te nemen en de lege plek op te vullen.

De rotan eetkamerstoel Toby zit heerlijk, helemaal met een zacht schapenvachtje erin. Zalig om de dag in te beginnen met een kopje koffie en de krant maar ook de ideale stoel om een paar uur in te werken heb ik inmiddels ondervonden. En dan heb ik het nog niet gehad over de gezellige winteravonden waarin we uuuren borrelen, dineren en spelletjes spelen. Stiekem kan ik niet wachten tot de herfst officieel gaat beginnen en we nog meer kunnen cocoonen. De eetkamer is er in ieder geval helemaal klaar voor!

rotan eetkamerstoel rotan fauteuil eetkamer naturel

Wat vind jij van onze nieuwe eyecatcher?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Nieuwe eyecatcher in huis”

  1. 12/09/2020

    Vanessa Reply

    Wat een mooie stoel! Leuk met dat schapenvachtje erin. Hij past perfect in je interieur!

  2. 12/09/2020

    José Reply

    Wat een mooie foto’s en die stoel lijkt mij heerlijk zitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*